Цветанов си отиде, но Бойко Борисов не може вече да се справи с кризата

Колкото и да е хитър и безпардонен, Борисов ще си създаде противници, които вече знаят сладкия вкус на властта. Започва началото на края им, коментира Румяна Ченалова

Цветанов си отиде, но Бойко Борисов не може вече да се справи с кризата. Това прогнозира бившата съдия Румяна Ченалова.
„Оставката на Цветанов е резултат от: Гняв на обожествяващият се Борисов от разкритията по „Апартаментгейт“, които повлияха на електората на ГЕРБ; Загубата на гласове в евроизборите; Популизъм- ще разчиства защото слуша народа, пък и не е знаел за безобразията на политиците от ГЕРБ. Тези Борисови действия ще доведат до вътрешно напрежение в ГЕРБ , защото чистката ще продължи“, коментира във Фейсбук Ченалова.
„Цветанов едва ли ще си тръгне примирен, с чувство за вина и съжаление. Колкото и да е хитър и безпардонен, Борисов ще си създаде противници, които вече знаят сладкия вкус на властта, имат информация и познават най-големите премиерски врагове.“, добави тя.
„С тази предстояща криза Борисов няма да се справи. Още повече, че обществото е критично и в някаква степен осъзнава правата си. Започва началото на края им“, коментира Румяна Ченалова.