БОЕЦ внесе сигнал до ДНСК за събаряне на незаконно построената вила на Цацаров!

Georgi Borisov Georgiev

ВАЖНО!
БОЕЦ внесе сигнал до ДНСК за събаряне на незаконно построената вила на Цацаров!
На 18.06.2019г. сайта за разследваща журналистика Биволъ публикува материал, от който е видно, че през 2018г. главният прокурор Сотир Стефанов Цацаров и съпругата му са закупили вила в в курорта „Св.Константин“ на занижена цена, за което БОЕЦ вече внесохме сигнал за въпросната симулативна сделка и ИВСС образува проверка. Биволъ разкриват нова информация по казуса, като от публикуваните документи става ясно, че вилата е построена без надлежните строителни разрешения. За въпросната еднофамилна жилищна сграда има утвърдено право на строеж за 60 кв.м разгъната застроена площ, а сградата е построена на 140 кв.м РЗП.
На база на тези разкрития и публикувани документи, на 19.06.2019г. БОЕЦ внесохме Сигнал до ДНСК за „данни за извършени закононарушения, незаконен строеж, липса на строителни книжа, нарушения на Закона за устройство на територията (ЗУТ) и на нормативните актове по прилагането му при проектирането и строителството.“, като прилагаме цялата налична информация, линк към публикацията на Биволъ и документи доказващи липсата на законно строително разрешение за надстроените 80 кв.м.. Сигнала ни завършва така:

„Гражданско движение „БОЕЦ”, в качеството ни на неправителствена организация с дейност в обществена полза сезираме ДНСК за горепосочените нарушения и съмнения и изискваме образуването на проверка, която да установи законността на закупената от Лицето Сотир Стефанов Цацаров и неговата съпруга еднофамилна жилищна сграда с планоснимачен номер 743 находяща се в летовището “Св. Константин” в Родопите над гр. Пещера и при установяване на нередности да пристъпи към незабавно премахване, събаряне на незаконното строителство и наложи съответните санкции на собственика на имота. Изискваме от ДНСК да бъдем уведомени за тяхната реакция по настоящият сигнал, както и за техните действия и резултата от извършената проверка. Предвид високият обществен и медиен интерес към казуса, БОЕЦ изискваме да бъдем своевременно информирани на електронната ни поща за всяко действие на ДНСК и възложени от тях проверки и действия на други институции и служби. БОЕЦ ще информираме медиите и обществото за реакцията, отговорите, действията и резултатите от извършената проверка от ДНСК.“
ВИЕ ще проследите и ответната реакция, репресии и удари на бухалките на мафията срещу БОЕЦ и Биволъ. След всяко разкритие на биволите и наш сигнал, акция, или протест следва репресия, прокуратурата, НАП, ГДБОП, ГДНП и останалите институции-бухалки се активизират по заповед на ЦацАров, Борисов или Пеевски и се опитват да ни унищожат по всякакъв начин – заливане с помия от кафявите им гнусомети, призовки, запори на сметки, досъдебни производства, дела, проверки, ревизии, изпращаха ни дори мутри, посегнаха и на семействата и децата ни. И въпреки всички репресии и удари не можаха И НЕ МОГАТ да ни спрат. Всичко това показва страха на управляващата ни мафия от зараждащото се гражданско общество и стремежа им да то да бъде задушено и смачкано. Процеса обаче е необратим и дните на престъпната власт на мафията са преброени.
Продължаваме!
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА
http://www.boec-bg.com/archives/2171

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!