В ход е изключително брутална и долна офанзива на мафията срещу БОЕЦ и Биволъ!

Georgi Borisov Georgiev 

ПО СИЛНИ СМЕ от мафията и нейните мутри и институции-бухалки!
Днес ни връчиха поредните призовки, на мен и съпругата ми. Изрично са уведомени, че тя понеделник, сряда и петък е на хемодиализа и е абсолютно невъзможно да се яви в полицията! И умишлено за пореден път ченгетата и връчват призовка именно за ден, в който е на диализа! Призовават ни от днес за… утре!
В ход е изключително брутална и долна офанзива на мафията срещу БОЕЦ и Биволъ!
Разполагам с категорични доказателства (записи) , че полицията е действала координирано и в подкрепа на мутрите на Пеевски и Борисов от канал 3! Че полицията е съдействала на мутрите да ни преследват, тормозят и издевателстват над нас в продължение на три дни!
Разполагам с категорични доказателства (записи) , че полицията е упражнила брутален натиск върху собствениците на имота, в който се помещава фирмата ми и на територията на който се случва всичко и се упражнява насилие над нас, да НЕ ПОДАВАТ СИГНАЛ в полицията срещу мутрите-нападатели!
Въпреки това собствениците подават сигнал още във вторник и полицията и други органи ОТКАЗВАТ да приемат техният сигнал, за което също разполагам с доказателство! Защото, ако ченгетата (това не са и не може да се нарекат полицаи) бяха приели сигнала на собствениците, още във вторник мутруте трябваше да бъдат арестувани! Точно във вторник ТРИ ПЪТИ викахме полиция, а ченгетата които идваха само гледаха сеир и се забавляваха!
Целта е да ни смачкат и чрез нас да смачкат хилядите на които БОЕЦ дава кураж и надигат глава и глас срещу мафията на Борисов, Пеевски и Цацаров и престъпният им режим.
Устояхме, спечелихме и тази битка срещу мафията и не ние, гражданите, а мутрите отстъпиха!
Ние сме по силни от тях, защото каузата ни е чиста!
БОЕЦ продължаваме битката си за свобода и справедливост и имате думата ми на боец, че няма да се откажа и няма да се откажем докато не изринем мафията от властта и гражданите си върнем държавата.
Споделете, важно е обществото ни да знае, че гражданите са по силни от мафията!
ПРОДЪЛЖАВАМЕ!
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!