Посрещаме Джулая с нови цени на парното и тока

Символичното посрещане на изгрева в първия ден на юли –  Джулая няма да се отрази никак добре на джоба – влизат в сила новите цени на парното, топлата вода и тока

Хиляди меломани се събраха на бургаския плаж, за да се повеселят и да посрещнат Джулая. Десет рок банди ще ги забавляват до изгрева на слънцето. Купонът на сцената до Моста започна още в 18:00 часа.
Веселбата е гарантирана с присъствието на невероятните музиканти от групата „JEREMY?“. Освен техните хитови парчета, за веселото и хипарско настроение ще се погрижат актьорът Филип Аврамов и блусарската му група „Джинджифил“ като тази година към тях ще се присъедини и Калин Вельов.
Символичното посрещане на изгрева в първия ден на юли обаче няма да се отрази никак добре на джоба на повечето от сънародниците ни, защото от 1 юли влизат в сила новите цени на парното, топлата вода и тока.
Поскъпването на топлоенергията е средно с 4,5 % за страната, като за София то е 4,3 %, но за Габрово и Разград увеличението е със съответно 12 % и над 17 %.
При тока, средното увеличение е с 3,5 %.