В България каквито ни са диктаторите, такава им е властта и слугите

Georgi Borisov Georgiev

СПОКОЙНО! Копаят си гроба.
Това, че мафията си назначи поредният слуга за шеф на БНТ не е трагедия, а показва нивото на техният страх. Стремежа към пълен контрол е признак на загуба на контрол. Демонстрацията на власт и репресиите са последният стадий на една диктатура. В България обаче, каквито ни диктаторите, такава им и властта и слугите. Калинки, корумпета, откровени идиоти и безгръбначни мекотели. Кошлуков, Данаил Кирилов, Цветан Цветанов, Филип Златанов, онзи със суджуците, другият с балконите, третият с дизела, четвъртият със сауната…
В случая кадрите ще провалят всичко. Репликата на Борисов „аз съм прост, вие сте прости и за това се разбираме“ преминава във „вие сте прости, ама ние сме още по прости“ , което вече е проблем. Българина е развил някакъв комплекс, или респект към „учените“ и наглите, но когато на отговорни длъжности се назначават тъпанари и плужеци респекта към властта отстъпва на псувните и презрението. Всъщност дебелите нямат избор. Вече няма желаещи за слуги и бушони на една прогнила и умираща система. И все едни и същи ги въртят – за министри, депутати, евродепутати, кметове, шефове разни и тн. Резервната скамейка на мафията се оказа по къса от диванчето в хотел Берлин. Даже на Пеевски му се наложи да изпълзи от дупката си и да върши черната работа в парламента. И на Борисов му се налага вече почти ежедневно да кара джипки, самосвали, мотокари, електрокари и всякакви ари, за да доказва, че е жив и мърда. И да се снима тайно във Фейса с някой от „началниците“ в Брюксел, щото на явните срещи само му се подиграват, или си говори сам пред празни зали.
Какво предстои?
Почти всяка седмица ще бъдем свидетели на „борсови аномалии“ и някакви аварии, за да пълним студеният резерв, който крепи властта на Буда.
НАП, ДАНС, МВР, Прокуратурата и останалите бухалки ще се надпреварват да образуват показни и импотентни проверки срещу БОЕЦ, Биволъ, Фрог и останалите, които са определени за врагове на мафията.
Борисов все по често ще се появява по „телевизията’ и все по често няма да се явява на живо, защото не знам дали обича филии с мас, но развалени домати и яйца със сигурност не обича. А един приятел ми каза, че е готов и с „преработени“ такива да го „поздрави“, даже му следял графика.
Пеевски ще демонстрира корпулентност и ниска плътност на мисълта докато не осъзнае, че е станал за присмех и вече открито хората го подиграват.
Цацаров ще се гърчи още няколко месеца и накрая.., може „края“ да е преди края.
Остава една неизвестна – какво правим ние. Или ще гледаме как боклуците ни оглозгват, като за последно и ще псуваме на маса, или ще се съберем достатъчно, за да изринем с камъни и тояги целият този гнилоч. Качествено и до последното боклуче. БОЕЦ водим тази битка. От какво ви е страх? От Буда, от Пееески, или от Данито Кирилов? Та това са карикатури, а не страшилища, вярвам, че вече все повече граждани го осъзнават. От както БОЕЦ се учреди , Борисов не е стъпвал във Видин вече повече от шест години и няма да стъпи! Преди няколко месеца на едно посещение в Стара Загора местните бойци излязоха с два плаката на БОЕЦ и Буда запали гумите на джипката и забрави да среже лентичката. Защото го е страх повече от вас! Управляват ни алчни страхливци, чиято алчност вече отстъпва на страхът. Страхът от възмездието и затвора.
Осъзнайте силата си, граждани и се стягайте за битка.
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

колаж : Ivan Chervenkov

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!