Гешев брутално прави инсинуации и внушения срещу Биволъ

Гледайте видеото на Люба Кулезич и разговора й с Асен Йорданов от 41:35 минута до 49:41 минута.

Ето и декларацията на Биволъ във Фейсбук по повод бруталните инсинуации и внушения

Гешев брутално прави инсинуации и внушения срещу Биволъ, демонстрирайки безцеремонно субективно отношение, тотален…

Публикувахте от Биволъ в Сряда, 24 юли 2019 г.

Биволъ

Гешев брутално прави инсинуации и внушения срещу Биволъ, демонстрирайки безцеремонно субективно отношение, тотален непрофесионализъм и заявка за евентуални репресивни действия срещу медията и екипа ни!

Този тип, когото гласят за бъдещ Главен прокурор, още от сега не крие намеренията си да следва принципите на мракобесната сталинистка прокуратура на Вишински. Той вече издава политически, обществени и медийни присъди. И е готов да ги изпълни и приведе в екзекуция.

Съвсем демонстративното обслужване на определени корпулентни, политически и олигархични интереси, е етикет за послушна марионетка на престъпното Задкулисие в България.

Въжделенията да бъдат приписани на Биволъ несъществуващи постъпки, връзки и вина, са типични за задачата и целта, с която е издигната и кандидатурата на Иван Гешев. Човекът изглежда смята да репресира всеки неудобен и поръчан от Мафията по метода „Иванчева“ с подхвърлени и нагласени улики

Как така заключаваш, бе Гешев и правиш неверни внушения и твърдения в стил „дадзибао“, без дори да си говорил с някой от Биволъ и да си провел елементарна проверка дали имаме нещо общо с въпросния „теч“, дали изобщо имаме идея за това!? Ти, Главен Инквизитор на престъпната държава ли се напъваш да ставаш!? Медиите на „патрона“ ти Пеевски неслучайно без колебание развяват твърденията и словоблудствата ти в гнусна клеветническа кампания, все едно сте си плюли в устата и само са чакали официалните ти изявления.

Подобно взаимодействие силно мирише на ОПГ в опит за саморазправа с тези, които разкриват истинската престъпност и корупция в страната! Много бързо Гешев се вживя в ролята на Главен екзекутор на Задкулисието! А ние се питаме, не без основание, дали ти и приятелчетата ти във властта сами сте си пуснали теча, с единствената цел да намерите повод да атакувате Биволъ, а!? Историята има щедър бекграунд от подобни изстъпления на диктаторски режими по света. #КОЙ да разследва #КОЙ запали „Райхстага“!?

Само внимавай, че не живеем в условията нито на 3-тия Райх, нито на Сталиновия концлагер СССР и България не е зад Желязна Завеса. Неизбежно е времето, в което всичко се плаща по Справедливост!

И един призив до Премиера Бойко Борисов (Boyko Borissov) и Президента Румен Радев:

Ако допуснете предварително нагласения Гешев да стане Главен прокурор на Република България -- обричате не само Съдебната система, но и цялата държава, нацията и обществото ни на един зловещ и убийствен режим на агония и погубване. Ерата „Гешев“ няма да отмине без фатални последствия за бъдещето на страната ни /ако я позволите/! И подобен грях няма да можете да изкупите и с поколенията си.

А ние … сме направили своя избор, веднъж завинаги и съвестта ни е чиста, защото имаме една кауза и тя се заключава в кратките и свещени думи Свобода и България.“

Вчера създателят на „Биволъ“ Асен Йорданов в „Честно казано“ с Люба Кулезич по „Евроком“ заяви : „Аз мога да представя определена хипотеза не е ясно каква папка е намерена. Как е намерена. Адвокатите на Кристиян казват, че има грубо погазване на НПК.

Възможно е да се направи манипулация на компютрите, както се подхвърлят наркотици. Има явни нарушения, които дискредитират самата информация. Нямах идея за тази фирма. Кристиян не го познавам, не му бях чул името дори. Чух изявлението на премиера, че бих вълшебник. Аз бих казал че Гешев е по-голям вълшебник, щом прокурорите могат да правят подобни институции и си позволяват  да правят внушения, дори политически внушения при една абсолютно неприключила проверка. Да отправят намеци и подтекстови обвинения, без доказателства. Как Иван Гешев е разбрал,  че тази фирма прави кибер рекет. Той дори я обвини в кибер рекет.  Да каже, че ето тази фирма е била рекетирана. |това са словоблудствени обвинения, с цел дискредитиране и оклеветяване от медиите,  подвластни на Пеевски. Никога на кибер фирма не сме възлагали работа. Имаме малко доверие на външни лица. Кръгът ни е строго ограничен и предпочитаме да си вършим сами работата“ …

Свободен автор -- Философът

кадър и видео Евроком „Честно казано“

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!