Майка на 4 деца от Бургас се бори с рака, да я подкрепим!

Мария Иванова се нуждае от 800 евро на месец за имуностимулатор, който е изключително важен, за да пребори окончателно тумора

Самотна майка на четири деца от Бургас се бори с рака и се нуждае спешно от помощ.
Необходими са 800 евро на месец за имуностимулатор, който е изключително важен, за да пребори окончателно тумора.
Затова нейни приятели започнаха кампания, чрез HelpKarma „Надежда за Мария“.
Отнема само минути и може да избирате между дебитна/кредитна карта, PayPal или да генерирате IBAN и основание за банков превод, поясни администраторът на групата.
„Казвам се Мария Иванова и съм на 50 години от град Бургас. Самотна майка съм на четири прекрасни деца. Животът ми никога не е бил лек, но се справях до днес, когато вече нямам сили да водя битката сама. До скоро бях омъжена за ливанец, с когото живях в Ливан в продължение на 30 години“, споделя многодетната майка.
„Въпреки, че имам завършен бакалавър за зъботехник и помощник-инженер, никога не съм работила, тъй като ми беше забранено от моя бивш съпруг. 30 години бях в пълна изолация от околния свят“, добавя тя.
„За щастие, успяхме да се върнем заедно с децата в България. Беше трудно да започнем от нулата, но се справяхме до момента, в който ми бе открито новообразувание в главата. Това се случи през февруари миналата година. През март проведох първия си курс лъчелечение“, разказва Мария в страницата си в HelpKarma.
„Въпреки тежката терапия, при мен нямаше никакви признаци и последствия благодарение имуностимулаторите с Фактори на трансференция, които приемах. Това са 100 % хранителни добавки, извлечени от коластра, които подсилват имунитета“, добавя тя.
„За съжаление, през месец юли ми бе открито злокачествено образувание в правото черво и се наложи спешна операция. Последваха 23 курса на лъчелечение и химиотерапия. Допреди един месец успявах да си набавя добавките и се чувствах сравнително добре предвид диагнозата, която имам, и тежкото лечение, което провеждам“, споделя жената.
„За съжаление, болестта не ми позволява да работя, а вече изразходвах всичките си спестявания. Месечната цена на добавките е 800 евро. Заради това се обръщам с молба за помощ към Вас“, добавя тя.
„На 19 декември трябваше да започна поредния курс на химиотерапия, но предварителните изследвания показаха, че имунитетът ми е много нисък и няма да понеса терапията. Това ми се случва за първи път и съм сигурна, че причината е в спирането на добавките“, разказва бургазлийката.
„Вярвам, че с Ваша помощ ще успявам да си набавям редовно добавките, които ще ми дадат сили да победя рака! Вярвам, че ще оздравея и ще видя децата си пораснали!“, споделя тя.
Предварително Ви благодаря, добавя Мария.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!