Смях! Бойко Борисов прегръща лесбийка заради разпрата с Косово

Разпрата за Косово завърши със страстна прегръдка на българския премиер Бойко Борисов и сръбският му колега Ана Бърнабич, която е лесбийка

Кризата в българо-сръбските отношения заради острите думи, изречени заради коментара на Бойко Борисов за Косово, завърши със страстна прегръдка между премиерите на България и Сърбия Бойко Борисов и Ана Бърнабич, която не крие, че е лесбийка. На пръв поглед е някак странно един балканец като вождът на ГЕРБавите да прегръща така пред камерите такава харна мома, ама в политиката срам няма. След целувките на Тато и товарищ Брежнев стана някак нормално държавните ръководители да показват подобна близост, поне пред камерите, а полът естествено няма значение.
Бойко и Ана си разменяха нежности по време на срещата на върха на страните от Югоизточна Европа в Сараево.
В неформален разговор преди официалната вечеря в столицата на Босна и Херцеговина, Борисов се обърна към Бърнабич с молба да бъде разбран правилно. Вероятно пак не е бил разбран съвсем правилно, но едва ли хубавата Ана се е почувствала чак толкова огорчена, макар че може би предпочела да е в прегръдките на жена.
Повод за дипломатическото напрежение между София и Белград стана изявление на премиера Борисов на Форума на Западните Балкани в Познан, че ако Сърбия не се разбере с Косово – няма да има перспектива за целия регион, припомня бТВ.
Как да не бъде разбран Бойко след такива страсти? Добре, че хубавата Ана не е като грозната Суши, че тогава премиерът ни щеше здраво да загази. Вероятно той не си е взел поука от случката с Кобрата, който след интервю награби журналистката и затова бе изкаран сексуален насилник.
Това е само един пример за двойните стандарти – излиза, че ако един хетеросексуален премиер награби хомосексуален пред камерите е нещо нормално, но ако объркан след тежки удари в главата боксьор гушне от радост заради победата журналистка, е престъпление. Егати джендърската демокрация!