Тома Белев: Искам да се махна, колкото може по-далеч от България

След като открадна спестяванията на част от нас, сега това управление е протегнало ръце да открадне и бъдещето ни, коментира екологът

Имам едно желание в момента – искам да се махна колкото може по-бързо, колкото се може за по-дълго и колкото се може по-далеч от България. Това сподели във Фейсбук екологът Тома Белев. Желанието му да напусне страната ни е породено от депутатите, които очаквано отхвърлиха ветото на президента Румен Радев върху Закона за устройството на Черноморското крайбрежие.
„Моите граници на търпимост към това управление са преминати отдавна и също смятам, че ние като като граждани на родината си губим всеки ден по малко от правата си, от здравето си, от собствеността си, и в крайна сметка – от достойнството си“, сподели екологът.
„Това управление след като открадна повечето от нашата обща собственост и ресурси, след като открадна спестяванията на част от нас, сега е протегнала ръце да открадне и бъдещето ни. Време е всеки да направи каквото може, за да си върнем родината“, добави той.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!