Защо ГЕРБавите саботираха машинното гласуване?

Единствената добре свършена работа на ГЕРБавите е умишленият саботаж, коментира бившият вътрешен министър ген. Богомил Бонев

Гербавите саботираха напълно умишлено машинното гласуване, за да кажат, че не работи. Не работят те, защото нищо не могат да направят като хората. Това сподели във Фейсбук ген. Богомил Бонев.
„Дори, когато искат да имат резултат и не саботират умишлено, като правило се провалят. Всъщност, единствената им добре свършена работа е умишленият саботаж“, коментира бившият вътрешен министър.
Абе, гербери, идеята беше да дискредитирате машинното гласуване, а не електронното, добавя той.
Всъщност умишленият саботаж е обща черта на повечето представители на т.нар. елит. По-интересно е обаче защо им е на ГЕРБавите да саботират машинното гласуване. Това е въпрос, който е по-важен за тайният коалиционен партньор на Бойко Борисов, т.е. на онзи, който преразпределя порциите и няма нищо против партиите да бъдат като бъчви, стегнати от обръчи от фирми. Ясна е причината – електоратът трудно би се ориентирал с машинките, а и както казват другарите от БСП не могат да се носят на гръб. По-лесно се манипулират изборите по познатата схема – с пълните чувалчета с бюлетини.