ОСВЕН пералня, мафията си има и писалня! За анонимни и фалшиви сигнали!

Georgi Borisov Georgiev 

ВАЖНО! ТОВА е изключително опасно!
ОСВЕН пералня, мафията си има и писалня! За анонимни и фалшиви сигнали! Преди два месеца срещу БОЕЦ бе образувана проверка по анонимен сигнал, като по разпореждане на прокуратурата цял екип на ГД БОП бе командирован във Видин да разпитва членовете на УС на БОЕЦ. В началото на юни по същата схема бе образувана проверка в прокуратурата срещу журналистите от Биволъ , по фалшив сигнал уж от БОЕЦ. И въпреки, че доказахме, че сигнала е фалшив внасяйки необходимите документи в институциите, ГДНП продължи с репресиите над биволите и Асен Йорданов бе призован и разпитван почти 4 часа в София без да му бъде дадена възможност да се запознаване със „сигнала“ и преписката. Атанас Чобанов бе във Франция и трябваше да бъде обявен за издирване, задържан и принудително доведен за разпит, но международният отзвук и обществената реакция попречиха на ченгетата да изпълнят плана си. Аз също бях призован за същият ден и на място се засякохме с Асен, но инспектор Горанов, който ме бе призовал ОТКАЗА да ме разпита и да ми снеме сведения, защото бих доказал,че сигнала е фалшив и той би трябвало веднага да прекрати всички действия по него. БОЕЦ внесохме и насрещни сигнали до ИВСС и Инспектората на МВР срещу прокурора образувал проверка по фалшив сигнал изфабрикуван от самият него, както и срещу инспектор Горанов продължаващ процесуални действия по фалшив сигнал, за което е бил уведомен официално. Сезирахме и прокуратурата за фалшивият сигнал, да разследват сами себе си и да установят кой точно и в кой кабинет във ВКП е писача на фалшиви сигнали. ИВСС вместо да образуват проверка, препратиха сигнала ни на Цацаров, което е най силното доказателство, че всичко това се случва под неговият контрол, а като знаем КОЙ си го избра, е ясно и КОЙ е поръчителя!
Инспектората на МВР обаче ни отговори и отговора е меко казано интересен! Признават, или поне НЕ ОТРИЧАТ, ЧЕ СИГНАЛА Е ФАЛШИВ, но прехвърлят цялата отговорност на прокуратурата! Казват ни в превод следното – „не отричаме, че сигнала е фалшив, но прокуратурата ни е наредила да мачкаме биволите и да омаскарим бойците и ние сме длъжни да го изпълним, каквото каже прокуратурата, това правим и изпълняваме“. САМО ЧЕ , В ЗАКОНА ПИШЕ ДРУГО! Но в държавата на мафията действат законите на мафията! След като вече може официално според КПКОНПИ да си куваш жилища на занижени цени и да си строиш незаконно, вече може да се разследва и по анонимни и фалшиви сигнали всеки! Скоро ще почнат и да ни съдят по фалшиви доказателства и какво да очакваме, след като имаме фалшива прокуратура!
ВСЕ ПАК са образували проверка срещу инспектор Горанов за „тенденциозност и неетично поведение спрямо вас“.
СЛУЧВАЩОТО СЕ Е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ОПАСНО! ! Това са знаци, че мафията е решила да унищожи Биволъ и БОЕЦ на всяка цена без оглед на методи и средства. Фалшивите и анонимни сигнали фабрикувани от самата прокуратура срещу свободни граждани и независими медии и журналисти е един от бруталните и подли методи от арсенала на ДС и комунистическият режим! Днес, режима на мафията е още по жесток, на власт са същите ченгета, комуняги и мутри, но озлобени и изродени, загубили всичко човешко в себе си. Страхът на управляващите е по силен от тяхната алчност вече и са готови на всичко, за да задържат престъпната си власт, която им осигурява безнаказаност. А ние им клатим кочината и пукнатините стават все по големи. Не трябва да позволим тази гнусна схема за саморазправа да се превърне в практика. Фалшиви сигнали, физически посегателства, палежи на коли, заплахи, призовки и обвинения дори убийства – това е диктатурата на мафията! Всеки може да е следващият! За един виц, или изпусната дума срещу Вожда, или коментар във фейса… Трябва да защитим биволите, бойците и всеки независим журналист и свободен гражданин с всички сили и средства!
Наглите трябва да бъдат изринати и държавата преоснована наново. Без ченгета, мутри и комунета. Без компромиси. Това няма как да се случи по мирен път, затова се гответе за битка. Битка за свобода и справедливост. Скоро ще сме на площадите.
Ще ми е интересно как би коментирала Лаура Кьовеши думите на МВР – „Анонимността на инициативният материал не е пречка за образуване и водене на проверка“. Ще я попитаме лично.
Продължаваме!
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА