Обозначихме статута на КПКОНПИ

ВАЖНО! БОЕЦ В АКЦИЯ!Поставихме тебела на входа на КПКОНПИ в София:"КПКОНПИ – ПЕРАЛНЯТА НА МАФИЯТА! Тук перем, избелваме и препираме корумпирани политици и магистрати! За контакти:Главен перач – Пламен Георгиев – Терасата.Зам. главен перач – Антон Славчев- Балкона."Тази наша акция е провокирана от решението на конпирите да обявят "героите" в #АпартаментГейт за невинни, изпирайки по този начин корумпетата.Припомняме, че всички сигнали за имотните далавери на пилитици и магистрати са внесени от БОЕЦ , а голямата част от тях са по разследвания на Биволъ, което означава документи и железни доказателства! РАЗОБЛИЧИХМЕ И ОБОЗНАЧИХМЕ СТАТУТА НА КПКОНПИ и разбунихне гнездото на осите. Това не е просто гавра с мафията и слугите и, БОЕЦ казваме на глас без страх и показваме ИСТИНАТА! Какво се случи след това четете по късно на сайта на БОЕЦ!Очакваме с готовност следващите удари срещу нас. И мафията да очаква със страх нашите удари. Гражданите сме по силни от мафията. В акцията се включиха бойците Георги Георгиев, Весислава Танчева, Камен Добрев и Анжела Адамова – бързи, яростни и неспираеми!ПРОДЪЛЖАВАМЕ!#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

Публикувахте от БОЕЦ – България Обединена с Една Цел в Понеделник, 1 юли 2019 г.

БОЕЦ – България Обединена с Една Цел

Поставихме тебела на входа на КПКОНПИ в София:
„КПКОНПИ – ПЕРАЛНЯТА НА МАФИЯТА!
Тук перем, избелваме и препираме корумпирани политици и магистрати!
За контакти:
Главен перач – Пламен Георгиев – Терасата.
Зам. главен перач – Антон Славчев- Балкона.“
Тази наша акция е провокирана от решението на конпирите да обявят „героите“ в #АпартаментГейт за невинни, изпирайки по този начин корумпетата.
Припомняме, че всички сигнали за имотните далавери на пилитици и магистрати са внесени от БОЕЦ , а голямата част от тях са по разследвания на Биволъ, което означава документи и железни доказателства!
РАЗОБЛИЧИХМЕ И ОБОЗНАЧИХМЕ СТАТУТА НА КПКОНПИ и разбунихне гнездото на осите. Това не е просто гавра с мафията и слугите и, БОЕЦ казваме на глас без страх и показваме ИСТИНАТА!
Какво се случи след това четете по късно на сайта на БОЕЦ!
Очакваме с готовност следващите удари срещу нас. И мафията да очаква със страх нашите удари.
Гражданите сме по силни от мафията.
В акцията се включиха бойците Георги Георгиев, Весислава Танчева, Камен Добрев и Анжела Адамова – бързи, яростни и неспираеми!
ПРОДЪЛЖАВАМЕ!
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА