Вампир убива кокошки край Айтос

В малките часове на нощта вампир напада пернатите в Пещерско, фермери умуват дали мистериозният кръвопиец е змия, невестулка или чупакабра

Безжалостен кръвопиец се появи в айтоското село Пещерско. Мистериозният звяр напада кокошки в малките часове на нощта. Изпива им кръвта до капка и изчезва.
Стопани на пернати от селото разкриха пред наш репортер, че свирепото животно пие само кръв. Той не яде месо, поясниха те. То се страхува обаче от кучета и когато пред курниците има вързани песове, не закача кокошките.
Никой в селото все още не го е виждал и затова хората гадаят що за звяр броди в тъмното. Фермери умуват дали е змия, невестулка или чупакабра.
В Украйна, където хората пропищяха от подобни вампири, ги описват като зверове, подобни на кучета с неестествено дълги зъби. Имат дълги задни крака и дълга шия. Ушите им приличат на такива на африканска лисица.
Мистици вярват, че то идва от паралелен свят. Затова и през зимата в Украйна не оставяло никакви следи в снега. Идело и си отивало в отвъдното, когато си пожелае.