Гражданската солидарност е най-силното ни оръжие!

Georgi Borisov Georgiev 

ПОЗНАВАТЕ ГО! СПОДЕЛЕТЕ!
Това е адвокат Николай Хаджигенов Пример, че в България има честни и смели юристи! Ники е от тези крайните и в същото време мъдрите, които водят битката срещу злото и неправдите с разум, последователност и сърце! В ход е изключително подъл и долен удар срещу него в личен и професионален план! Внесена е жалба срещу него във ВАдС заради кампанията му да накажем НАП заради теча на лични данни! Заради гражданската му позиция, заради дързостта да се изправи открито срещу мафията и заради амбицията да защитава мишените на дебелите! Ники пое и моята защита, но въпроса не е личен а принципен!
БОЕЦ ЩЕ ЗАЩИТИМ И ПОДКРЕПИМ Николай Хаджигенов с всички сили и средства (Цацаров, нали това е формулировката?) Обявили сме протест-блокади на съдебните палати за 12.09. Посегнат ли на Николай, ще ни принудят да излезем по – рано. Гражданската солидарност е най-силното ни оръжие! Знаем, че дебелите са способни на всичко, за да смачкат растящата съпротива срещу мракобесният режим на Буда и Пеевски, но и бойците, биволите и непримиримите ставаме все повече! Ще отговорим на всяко посегателство и всеки удар. Гражданите сме по силни от мафията И с репресиите срещу свободните само ни правят по силни и подкрепата за Каузата расте!
БОЕЦ имаме рубрика в нашият сайт озаглавена „БОЕЦ НА ГРАЖДАНСКИЯТ ФРОНТ” в която отбелязваме граждани, който не са членове на Сдружението, но са заслужили нашето уважение със своята позиция и дейност. Преди време се обадих на Николай Хаджигенов и му казах, че е номиниран и отговора му беше „Нямам нужда от това, не го правя за титли, награди или признание, правя го защото вярвам, че така е правилно и това ми стига”.
Ники, прощавай, че споделям това и този път не искам съгласието ти, а БОЕЦ обявяваме Николай Хаджигенов за ‘БОЕЦ НА ГРАЖДАНСКИЯТ ФРОНТ”!
Благодарим за твоята непримиримост и куража, който даваш на всички ни, боецо! Продължаваме, чакат ни още много и тежки битки! И ще ги спечелим.
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА