Ексвицето на тишината намекнал, че може да скъса с ГЕРБ

Ти са видиш !? Националният фронт за спасение на Бойко можел да скъса с ГЕРБ при нарушаване на националните интереси ?!

И кои са националните интереси щом ще строим АЕЦ Белене с Росатом и ще прекарваме тръбите на руско-турски поток през България и ще пълним хъбчето на Бойко с руски газ.

Що за национален интерес е ТЕЦ Сарая и господството на Доги и Пеевчанина или ТЕЦ-овете на съветския възпитаник Ковачки ?!

Що за национален интерес е над 80 % от горивата да са в складовете на „братската“ рафинерия ?

Що за национален или местен, бургаски интерес е съветски възпитаник да управлява община Бургас вече четвърти мандат, а самото ексвице започна политическата си кариера точно в братска дружба с този кмет-отличник …

Що за национален интерес са подигравателно ниските пенсии на хората дали труда си и силите си за изграждане на България.

Що за национален интерес е бивш комунист и сътрудник на ДС и потомствен агент на ДС да управляват България като премиер и вицепремиер, след като от 2000 год. комунизмът със закон е осъден като престъпен режим ?!

Явно някой се е объркал или пак търси някаква политическа реклама на БГ патрЕотарството …

Ексвицето се бил видял с ексфюрера на партайгеносетата от ГЕРБ и нещо май му е просветнало на събранието в Жеравна …

Българийо, докога разни патрЕоти ще извличат политически и други ползи от думи без дела ? Докога част от народецът ще си дава заблудения глас за подобни ?!

Явно сме обречени на онова патриотарство от времето, когато Стамболов пишеше :

Не щеме ний богатство,
не щеме ний пари,
а искаме свобода,
човешки правдини!“

Но този Стамболов не се би на Шипка в опълчението, а събираше тилови благини за руската армия и седем години след Освобождението, жената на Захари Стоянов му писала, че Стамболова си купува вече шеста къща, а Захари е отишъл в Пловдив да прави Съединението ?!

Що да се чудим на шестте апартамента на Цецоу и на раздумката на Симеонов с него ?

Направо юнаци с умни калпаци …

Има келепир в тази работа, патрЕотарството-нали ?!

Авантаж