Оглуша ли Бойко Борисов? (ВИДЕО)

Бойко Борисов не чува или не иска да чуе, когато стане дума за Пламен Георгиев и назначаването му за дипломат, коментира Петър Нанев

Премиерът Бойко Борисов ужасно се изложи, като вместо да отговори на конкретни въпроси за назначаването след ТерасаГейт на бившия шеф на КПКОМПИ Пламен Георгиев на дипломатическа служба, започна да говори за някакъв генерал.
Репортерът на бТВ Петър Нанев е публикувал във Фесйбук видеоклип, за да покаже как Бойко Борисов „отговаря“ на неудобните въпроси.
Докато журналистка се опитва да му зададе въпрос за решението на Министерския съвет за изпращането на Пламен Георгиев като почетен консул във Валенция, Борисов започва да говори за Генерал Дяков. Със същия трик премиерът избягва да отговори на подобен въпрос и пред колеги от други медии.
Не чува или не иска да чуе, когато стане дума за Пламен Георгиев и назначаването му на дипломатическа служба, пита Нанев в социалната мрежа.
„Така е, като повече от десетилетие включително и вие като медия и журналисти му създавахте медиен комфорт, сега …ще се подиграва и с вас и с всички българи!!! Това е следствие от стерилното и гъзоблизко поведение…“, коментира приятел на Нанев във Фейсбук.
Според бившата съдийка Румяна Ченалова пък така Борисов ни казва: „Въобще не ме интересувате. Жалки и наивни сте. Ще ви тъпча и унижавам колкото и когато преценя. Аз съм владетелят на вашите съдби“.
„Противно е и е унизително. Българи, имате ли достойнство?!“, пита тя.