Клошарите свършиха. Наред са неудобните журналисти и граждани.

Georgi Borisov Georgiev

Клошарите свършиха.
Наред са неудобните журналисти и граждани.
Какво следва? Да се отворят отново лагерите в Белене и Скравена? Да се върне член Първи?
Борисов и Пеевски не превземат, ТЕ са превзели цялата власт в страната, сега е в ход унищожаването на съпротивата на непримиримите и будните.
И не си мислете, че като се наведете ще оцелеете. Скоро ще почнат да арестуват за един виц, за една дума срещу режима на мафията, или новите диктатори. И дори да си мълчите сами ще пишат и измислят доносите срещу вас. Ще оцелеят само слугите на мафията и зомбитата загубили всичките си мечти и стремежи.
Ударите срещу Биволъ, БОЕЦ, Фрогнюз и тн. са само началото. Сега се оглеждате и ослушвате, някои не разбират, други се правят, че не виждат заплахата, трети са толкова затъпели и изродени, че дори злорадстват и разплискват помията на свинските гнусомети. Четвърти се превърнаха в професионални „анализатори“, нищонеправещи гаргаджии, които си умират от кеф да ни обясняват всякакви теории и какво щяло да се случи, или кой какво щял да направи… И от време на време пишат по някоя Декларация, за да си изперат съвестта.
Но има и пети и те са ценните. Тези, които са готови да се борят срещу мутрите и мафията и да отстояват свободата си. И няма значение колко са. Свинете ни вкараха в капана да се броим и бройката да ни мери силата. Не е важно колко сме, а на какво сме готови. Без риск и без жертви няма да се преборим с дебелите. С весели маршировки пред празни сгради в удобно време и безопасен режим няма да стане. Доказано. Докато си маршируваме и си повтаряме едно и също, дебелите стават все по дебели, а ние плащаме жестока цена за бездействието си.
Сменяме тактиката. Вече сме достатъчно, осъзнали нуждата от действия и готови да излезем срещу мафията в пряк сблъсък, за да си върнем държавата.
На 12.09. БОЕЦ и всички непримирими и будни излизаме пред съдебните палати в столицата и страната в битка за свобода и справедливост. Не можете да си представите колко са слаби дебелите! Дебело е само нашето бездействие, изправим ли се срещу тях, кочината им ще се срути. Страхът сега е в техните сърца. Агресията и бруталността им показва колко ги е страх. Защото знаят, че загубят ли престъпната си власт ги чакат килиите и затворите.
А ако до тогава посегнат на някой от нас, ще скочим незабавно!
Ще плащат за всичко.
Продължаваме.
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА