Арестуваха русофил, а агенти на ДС и КГБ въртят милиони и доминират в политическия живот ?

Не съм русофил, но не съм и русофоб. Харесвам руската култура, но мразя Ленин, Сталин и отрочетата им до Вова …

Ненавиждам това, което става от години в тази велика страна по отношение на правата и свободите, но дали пък сегашните харесващи Живков и учениците им нещо не сбъркаха с арест на журналист ?

Арестуват журналист-изявен русофил, а онези агенти на ДС и КГБ и граждани на СССР не ги закачат, а дори ги охраняват с НСО, а те миличките въртят едни милиони и политики-ум да ти зайде …

Тази сутрин по пижама в дома си е бил арестуван бившият главен редактор на в. ”Дума” Юрий Борисов. Информацията е съобщена за вестника от съпругата му журналистката Дора Чичкова.

Журналистът, който сега е един от секретарите на Националното движение „Русофили“, е бил докаран в следствения арест с белезници.

От връченото определение за обиск ставало ясно, че задържането на Борисов е във връзка с дело, образувано на 3 юли 2019 г. по чл. 105 от Наказателния кодекс. Той гласи, че който се постави в услуга на чужда държава или на чужда организация, за да й служи като шпионин, се наказва с лишаване от свобода от 5 до 15 години.

В сараите им отдъхват морно едни славяни на плаща и кинжала, но нищо…

Е, органите може и да са прави, дори и органчетата, но …

Акъл няма да им давам, но да не се изложим пред чужденците, защото и руснаците са чужденци …

Но се питам как така едни българи станаха специалисти в СССР и развиха бизнес за милиони и са в политическата власт и в бизнеса от отпадъците до мирния атом, а други кметуват или са дори в МС, а този колега опъва за всички …

Пасуваха за Скрипал и за Гебрев, а сега са твърди макартисти ?!

Дано не е грешка, защото органите са на народа, както и народът е на органите …

Свободен автор – Философът

колаж : Авантаж