Илиян Василев: Личният пиар на Доган и на ДПС Кръстева е личен пиар и на Гешев

Журналистите питайте Велислава Кръстева за какво точно е вдигала скандал и кому? Предала е възмущението на Гешев от Великова и сега Гешев прави „стряскащите“ разкрития, пише във Фейсбук бишият посланик на България в Русия Илиян Василев.

Ето какво още коментира той:

От случката в БНР разбираме че личният пиар на Доган и на ДПС Кръстева е личен пиар и на Гешев. Може да уволнява, да спира, да назначава. Борисов също потвърди, че тя има пълна свобода на действие.

Избираш Гешев – избираш Пеевски и Доган.

Няма по голям тест за мащаба и дълбочината на проникване на Доган и Пеевски в държавата, на проказата която ни е обзела.

Институциите са пленени, правителството и Парламента също. Остава само протеста и улицата.

Ако не протестирате, значи сте с Доган и Пеевски.
Ако сте с нас, търсите другото по-светло бъдеще на България.

Да стане ясно – поредния „клошар“, „рома“ – техническият директор не може да разпореди спиране на сигнала на БНР. Няма тези права. Ерго няма как да поеме отговорността и да замете скандала. Да, той е подписал някаква докладна, но под натиск и тази докладна няма пряко и незабавно действие, без разпореждането на шефа на БНР. Както казах вчера става въпрос вече не само за уволнение а за обвинение и затвор.
Защото версията за техническата невъзможност е фейк – има три независими линии за предаване на сигнала – и само една от тях е въпросния оптичен кабел.
Разпореждането за спирането на сигнала е дошло от шефа на БНР – и той трябва да каже кой му се е обадил за това.
Какъв страх от един журналисти – точно на принципа ще си изгоря къщата /ще спра сигнала на БНР за да му подпяла на Нане хамбара /да спра Силвия от ефир.

Журналистите питайте Велислава Кръстева за какво точно е вдигала скандал и кому? Предала е възмущението на Гешев от Великова и сега Гешев прави „стряскащите“ разкрития.

То бива бива демагогия, но това минава всякакви граници.

Разбирате ли, че след Гешев държавата трябва да се закрива.