Каракачанов, иди си! Да изчистим историята от ментета!

Каракачанов е сбъркал адреса на бутафорния си гняв. Той незабавно трябва да подаде оставката си като идеолог на договора с Македония, коментира Велизар Енчев

Патриотът Велизар Енчев призова вицепремиерът Красимир Каракачанов да подаде оставка.
Вместо да разиграва сълзливо театро, той незабавно трябва да подаде оставката си като идеолог на договора с Македония, ВМРО да се закрие, а имотите на македонските братства да се отнемат от узурпаторите на „Пиротска“, сподели във Фейсбук бившият депутат.
Той припомни думите на военният министър в „Неделята на NOVA”. Вицето каза, че ако Министерският съвет не отложи въпроса за членството на Македония, докато тя не изчисти историята от фалшификации, ВМРО ще напусне управлението.Военният министър е сбъркал адреса на бутафорния си гняв, коментира Енчев.
„Каракачанов е главният виновник за сключения преди две години договор с македонистите, с който де юре и де факто признахме измислената им нация, сърбизирания югозападен български диалект и откраднатата от България история“, поясни той.
„От две години Каракачанов и Джамбазки яростно клеймят критиците на този договор, а евродепутатът дори ме съди заради мои критики срещу него във Фейсбук. Сега двамата са на подсъдимата скамейка на историята. Същата история, която те подариха на македонистите – единият, за да е министър, купуващ самолети за три милиарда, другият – за да векува в Брюксел за 15 000 евро месечно!“, сподели Енчев в социалната мрежа.
Няма по-голямо предателство от това – да търгуваш с историята на своя народ за пост и пари, добави той.
Според него както съветският комунист Горбачов разтури СССР и предаде комунизма, така лидерът на ВМРО продаде българската кауза в Македония и обяви покупко-продажбата на националния идеал за дипломатически триумф.
„В сряда парламентарната опозиция трябва да поиска изслушване на авторите на македонския договор – вицепремиерите Екатерина Захариева и Красимир Каракачанов!
Ако сме нормална държава, с будни граждани, а не с приспан електорат, двете вицета вече щяха да са политически пенсионери“, коментира Велизар Енчев.
Ако Ванче бе жив, каква ли щеше да е съдбата на Каракачанов, пита той.
Според него, ако сега не оспорим еврочленството на македонистите, утре ЕС ще оспори българската история.