Катастрофата на Караянчева показала колко чупливи са управляващите

Оказва се, че и мерцедесите са чупливи като управляващите! Така, че да слизат от тях! Поне да не харчат напразно народната пара, коментира Димитър Байрактаров

Катастрофата на Караянчева показала колко чупливи са управляващите и колко яки и нечупливи са обикновените хора. Това сподели във Фейсбук бившият депутат Димитър Байрактаров. Той призова народните избраници да слязат от чупливите мерцедеси и да не харчат напразно народната пара.
„Какво разбрахме от катастрофата на Цвета Караянчева? На първо място колко свободни са медиите ни! Нито една от тях не потърси другите хора участници в ПТП-то, дори не се поинтересуваха от здравословното им състояние. За сметка на това разбрахме за всички манипулации, пирони и т.н., които бяха извършени с Караянчева, тоест за „обективното“ отразяване на медиите!“, коментира журналистът – политик.
„Разбрахме и колко чупливи са управляващите и колко яки и нечупливи са обикновените хора! Разбрахме, че управляващите са изхарчили напразно нашите пари (не, че им е за първи път) за луксозни мерцедеси, които нищо не чинят пред колите втора употреба на обикновените хора! Оказва се, че и мерцедесите са чупливи като управляващите! Така, че да слизат от тях! Поне да не харчат напразно народната пара!“, добави той.