СЛЕДВАЩИЯТ Е Лозан Панов.

Georgi Borisov Georgiev

Действията на прокуратурата по случая „Полфрийман“ целят само и единствено удар върху българският съд и срещу конкретни съдии.
На Цацаров и Гешев не им пука за Джок, за делото, или за жертвата. Та те оневиниха с готовност Борисов, Нанков и Московски, заради чиито действия и бездейстие загинаха 20 българи край Своге и БОЕЦ доказахме, че лично Борисов е знаел за дефектите на пътя половин година преди катастрофата.
След атаката срещу Калпакчиев, Цацаров започна процедура с която вкарва ВКС в капан. Защото няма законов механизъм, по който Определението на Апелативният съд да бъде отменено. И тогава атаките и помията ще продължат срещу „лошият Лозан Панов и неговият съд“. Това е единствената цел на мафията.
Свидетели сме на брутално налагане на мафиотска диктатура чрез прокурорски терор и своеволия.
Не забравяйте, че съда взима решенията си на база съществуващото законодателство, а законите ги пишат в парламента. През последните десет години там са всички тези, които сега реват срещу съда. Фидосова, Манолова, Данаил Кирилов, Цветанов и компания са отговорни за законодателството, което българският съд прилага.
И още нещо. Използва се всяка тема, която може да измести вниманието от избора на Гешев за главен прокурор, а това е най-тежкото престъпление, което не трябва да допуснем! Борисов и Пеевски искат още седем години грабеж, беззаконие, диктатура и безнаказаност. Унищожаването на последните оцелели независими магистрати, смачкването на свободните медии, репресиите срещу непримирите граждани и бойци и избора на Гешев им гарантира това.
БОЕЦ водим битка срещу мафията и събираме непримиримите. Следете действията и акциите ни и подкрепете.
#СТОПГЕШЕВ
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА