Поет: Комунизмът е престъпление, а Караянчева е срам за нацията ни

 Такова нагло поведение, такава несправедлива привилегированост не може да се търпи от свободни хора, коментира поетът Манол Глишев

Караянчева е срам за нацията ни. Това коментира поетът и блогър Манол Глишев.
„Както винаги, кола на НСО с несъобразена скорост помита случаен гражданин. Случайният гражданин е изкаран виновен. Пострадалият самозабравил се политик е извозен, спасяван и лекуван луксозно с нашите пари, а през това време десетки и стотици други случайни граждани в нужда из цялата страна не могат и да мечтаят за такава грижа“, сподели във Фейсбук поетът.
Някои от тях ще умрат, добави той.
„Караянчева е поредният срам за нацията ни. Такова нагло поведение, такава несправедлива привилегированост не може да се търпи от свободни хора“, коментира Глишев.
Според него и нацизмът, и комунизмът са престъпления.
„Те трябва да бъдат осъдени и осъждани. Само че е безумна наивност (или нещо по-лошо) от страна на нашите неуспели демократи да разчитат, че точно евродепутатите на ГЕРБ просто така, от едно голо човеколюбие ще напишат декларация против нацизма и комунизма… и то точно преди избори и назначаване на главен прокурор у нас. Съвпадения! В такива неща вярват само глупаци, а се преструват, че вярват само „атлантици“ с работническо-селска нагласа“, добавя Манол Глишев.