Алкохолен бос от Карнобат обеднява с над 134 милиона лева заради вота?

 Дни преди изборите КПКОНПИ устрои зрелище за наивните гласоподаватели, запорират имуществото на собственикът на „Винпром Карнобат“ Миньо Стайков

КПКОНПИ удари Миню Стайков, запорира имуществото му за над 134 милиона лева.
Наложиха запор за над 134 млн. лева върху имуществото на Миньо Стайков и още девет души, свързани с подсъдимия бизнесмен, съобщава телевизия Bulgaria ON AIR.
Стайков е обвинен, че е ръководител на организирана престъпна група за производство на цигари без бандерол, данъчни престъпления и пране на пари.
По-късно в обвинението бе включено и злоупотреби с еврофондове.
По същото дело, освен на собственика на „Винпром Карнобат“, обвинения са повдигнати и на сина му Стайко Стайков, сина на кмета на Карнобат и още петима души.
Моментът е избран подходящо. Дни преди изборите държавните служби, използвани като бухалка от управляващата клика, се намесиха грубо с идеята да се внуши на наивните гласоподаватели, че в общините, които не са под техен контрол, кметове и старейшини са в близки отношения с хора от подземния свят. След изборите ще се окаже, че доказателства за престъпленията, в които ги обвиняват липсват. Важно е само хората да си мислят, че всички са маскари, за да имат шанс кандидатите на Шайката да изместят любимците на народа. Театрото обаче няма да им помогне.