Макрон ни спаси от македонските фалшификатори и предателите

Френският президент Еманюел Макрон се обяви срещу започването на преговори за присъединяване на Северна Македония към Европейския съюз

Президентът на Франция се превърна в защитник на българщината, като се обяви срещу започването на преговори за присъединяване на Северна Македония към Европейския съюз.
Служител от канцеларията на френския президент каза, че правителството на Макрон няма да се съгласи за започване на преговори сега, съобщава Нова телевизия.
След като министрите от „Бойко III” капитулираха пред македонизма, Макрон се оказа наш спасител. Като покаже среден пръст на фалшификаторите, които се опитват на наш гръб да създадат своя нация и държава, той обезсмисли усилията на предателите, които безсрамно се наведоха пред господарите си отвъд океана и подариха на съседите българската история, говорейки за споделянето й в името на приятелството между „народите“ ни.
За да започнат преговорите, макетата трябва да получат подкрепа от всичките 28 държави в Европейския съюз. Засега само французите се опъват и така ни пазят от фалшификаторите и предателите.