Мафията не може да се събори с избори, нужна е революция

Ива, която вбеси премиера с разкритието, че правителството му е щатско-турско, припомня, че при бай Тошо 1 долар струваше 0,82 ст. и управниците ни не лижеха задници

Мафията не може да се събори с избори, нужна е революция. Така коментира изборните резултати Ива Иватта, която се прочу преди три години, след като вбеси в Лондон премиера, казвайки му в очите, че правителството му не е българско, а щатско-турско.
„Управляващата Мафия не може да се премахне с гласуване или отмятане на „фльонга“ с химикал върху лист хартия на празно квадратче, а с други по-сериозни методи и с по-твърди и големи от писалка предмети. Едни и същи мутри ни управляват вече близо десетилетие и печелят с измамни избори от гласове на покойници, неграмотни и несъществуващи лица“, коментира младата дама във Фейсбук.

„Кой е виновен за големият брой безработни, неуки и прости гладни люде, готови на всичко? Кой може да спре изкушението от миришещото топло кебапче, смачкано между препечена на скара питка, пред гладния и недохранен, безработен неграмотник, който е готов на всичко, за да го получи, било то и еднократно, за да засити глада си, без да разбира, че именно тази власт го е поставила в това положение!“, добавя тя.
„Гласувай народе, стискай здраво химикала, там ти е силата! Съдби с химикал не се променят, а с революция“, коментира Ива.
Тя припомня, че при бай Тошо 1 долар струваше 0,82 ст. и управниците ни не лижеха задници като съвременните веломжи.


„Чувствата са много, както в главата, така и в сърцето, ръцете и душата, но само за тези, които ги притежават! Важно е да държиш ръката на правилният човек, а не да ближеш задника на неправилния...“, сподели в социалната мрежа бунтарката.
„Когато 1 долар струваше 0,82ст., НРБ беше с въоръжена до ушите армия, безплатно здравеопазване, образование, екологично чиста храна българско производство, никаква престъпност и железни закони! Мечтайте да я направим такава, каквато беше през комунизма“, добавя той.
„По време на визитата си в България през 1979г. Брежнев съобщава, че Съветският съюз е решил да отпусне безвъзмездно 2 милиарда преводни рубли за стимулиране на селското стопанство и някои други отрасли и дейности, подпомагащи развитието на България!“, припомня бунтарката.
„По време на визитата си в България през 1990 г. Фондацията на националната камара на САЩ, начело с Ричард Ран и Роналд Ът, положиха началото на унищожаването на българската икономика и държава.“, добавя тя.