Октоподът мобилизира армията си, да му отрежем пипалата!

Да покажем на ГЕРБ, че няма партийна монархия! Падне ли София, октоподът ще е смъртно ранен, коментира бившата съдийка Румяна Ченалова

Октоподът мобилизира армията си, да му отрежем пипалата! За това призова бившата съдийка Румяна Ченалова.
„Българското чудовище – октоподът на властта вече мобилизира армията си – администрация, продажен бизнес, ултраси, ромски махали, зависими ОПГ- та“, сподели тя във Фейсбук.
„Полицията и прокуратурата са техни – ще се купуват гласове без значение на каква цена пред очите на блюстителите на законността, които от 27.10. се движат в сомнабулен сън.
Балотажите са последен шанс! На 27.10. отрязахме част от връхчетата на пипалата на октопода“, добави Ченалова.
„Важни са големите градове. Чрез тях ГЕРБ контролират местния бизнес, диктуват обществените поръчки и разпределят субсидии и евросредства. Рекетът, заплахите, контролът чрез прокуратура и полиция са ежедневие и начин на живот“, подчерта тя.
„Големите пипала са в областните градове. Главата на октопода е в София“, уточни съдийката.
„За това всички разговори за голямото и по- малкото зло са само упражнения на тема “ колко съм умен“. Пасивността е приемане на резултатите от 27.10. Ако не гласуваме няма да докажем колко сме умни, устойчиви и верни на партийните си пристрастия. Ще покажем само че не разбираме от математика, логика и най-вече от родолюбие“, коментира тя.
„Когато демокрацията, правната сигурност и човешката справедливост са върху кладата на тиранията ЩЕ ХВЪРЛИМ ЛИ СЪЧКА В ОГЪНЯ?!“, пита Ченалова.
„Обръщам се към всички ви в качеството на българи, не партийни членове или техни сподвижници. ВСЛУШАЙТЕ СЕ САМО В СЪВЕСТТА И СЪРЦАТА СИ! ГЛАСУВАЙТЕ! ДА ПОКАЖЕМ НА ГЕРБ, ЧЕ В БЪЛГАРИЯ НЯМА ПАРТИЙНА МОНАРХИЯ! Вече няма значение дали ни харесват противниците на ГЕРБ в балотажите. Тяхната победа ще означава сриване на ГЕРБ!“, коментира съдийката.
„София, гласувай за Мая Манолова, защото столицата е най- важната крепост на ГЕРБ! Падне ли София, октоподът е смъртно ранен! Искам да видя Борисов тогава. А вие?“, добавя тя.