Сидеров: София трябва да е център на българския бизнес

Най-важното за София е да има прозрачност и яснота в решенията на Общинския съвет. Това заяви четвъртата в листата за съветници на ПП АТАКА Силвия Дойчинова

Като успешен мениджър на българска фирма за производство на минерална вода, тя е категорична, че данъкоплатците трябва да знаят за какво се харчат парите им и напомни, че основно бизнесът пълни хазната на столицата.

Според Дойчинова в Общинския съвет трябва да попадат хора с различни професии, защото решенията, които се взимат, не са само мениджърски. Тя благодари на АТАКА за доверието към нея.
Дойчинова посрещна лидера на АТАКА и кандидат за кмет на София Волен Сидеров в производствения цех на фирмата, която управлява. Работниците посрещнаха радушно Сидеров и заявиха, че подкрепят програмата му за управление на столицата. Сидеров раздаде книги с автограф и заяви, че с успешни мениджъри като Силвия Дойчинова управлението на
София ще се промени в по-добра посока.

Това е едно българско предприятие и то е по системата на кооперативния съюз, работила много добре в България още преди 9 септември 1944 г. Тя е показвала как взаимопомощта може да развива нещата. Сега у нас сме пазарна икономика, която е в посока див и безконтролен капитализъм, а кооперативното движение и производство в България има традиции”, заяви Сидеров.