Бойко влиза в „Оралния“ кабинет 22 години след Моника Люински

 Бойко Борисов ще се срещне с американският президент Доналд Тръмп днес в Белия дом. Българският премиер и господарят на света ще разговарят там, където Моника Люински прави френска любов с Клинтън

Министър-председателят Бойко Борисов се среща днес с президента на САЩ Доналд Тръмп в Белия дом. Двамата ще обсъдят двустранните отношения в сферата на сигурността, енергетиката и търговията. Това е първото посещение на премиера по покана на президента Тръмп, съобщава БНТ.
Новината се завъртя като стара грамофонна плоча по всички медии. Никой обаче не се сети да припомни как в същия този Овален кабинет, където ще влезе Бойко, една стажантка се прочу с палавия си език и оттогава зевзеците наричат кабинета не овален, а орален.
22 години минаха откакто Моника Люински забавлява дъртия женкар Бил Клинтън. Името на американският президент потъна в историята, както ще стане скоро и с настоящия му наследник, но палавата Мони всички я знаят.
Сега размирниците в България се питат както търси бат’ Бойко при господаря на света. Как какво? Не секс естествено. За разлика от Моника Люински премиерът няма какво да предложи, освен това, което е останало от бедна България. От това обаче едва ли животът на българите ще стане по-лек. Продали сме се отдавна. Затова може сънародниците ни да вървят с гордо вдигнати глави. С вдигнати, защото са до гуша затънали в … боклуци.