Баща от Камено посреща Нова година със сълзи, моли се дъщеря му да се върне жива и здрава

Всичко ще й простим, само да е жива и здрава, споделя Янко Иванов от Камено. Той призова всеки, който има информация за издирваната Михаела да се обади в полицията

Най-тъжната Нова година посреща баща от Камено. В последния ден от 2019-та Янко Иванов се обърна с призив към дъщеря си Михаела, която е в неизвестност от два дни: „Всичко ще й простим, само де е жива и здрава!“. Надявам се гражданите да помагат с информация, добави бащата на 17-годишното момиче.
Мъжете не плачат, но той с мъка сдържаше сълзите си.
Карал съм се само за отсъствия в училище и за едно приятелче, което е от друго малцинство, добави той.
„Всичко беше нормално сутринта. Михаела се събуди много рано. Беше неделя. Това трябваше да ме учуди, но тя има много приятелки. Мислих, че има много неща за вършене. Отиде при баба си, пиха кафе заедно. После си взе чантата и не сме я виждали повече“, каза майката на момичето.
В неизвестност е и нейна приятелка, която й е и съименичка. Тя е в неизвестност от 6 декември. Близките на двете тийнейджърки предполагат, че може би са заедно.
Майката на другото изчезнало момиче видяла 17-годишната Михаела за последно на 24 декември. А собствената й дъщеря й се обадила на 21-ви за около 5 секунди, но не казала къде се намира. Обявена е за международно издирване.
В сайта на МВР – Бургас има описание и снимка на 17-годишната Михаела. Ако видите момичето, се обадете на тел. 112 или в най-близкото полицейско управление!