Волен Сидеров плаши с карма Симеонов, Борисов и Каракачанов

Който е бил некоректен спрямо мен, ще страда. Това ще се случи със Симеонов, Борисов и Каракачанов, каза Сидеров. Това е вселенски закон и карма, обясни той

Който ме е предал, който е постъпил некоректно към мен, след това е изпитал само страдания. Това каза в студиото на „Плюс-минус” по Нова телевизия лидерът на „Атака“ Волен Сидеров. Той заплаши бившите си коалиционни партньори с карма.
„Беше направена една операция за изрязването на „Атака” от властта. Това стана с благосклонното съучастие на ГЕРБ. Говорил съм с премиера по тази тема, но какво сме си казали трябва да попитате него. Това стана, за да се угоди на комплексарските напъни на Валери Симеонов и Каракачанов. Депутатите от „Атака”, със съдействието на ГЕРБ, станаха независими и не са част от групата“, заяви Сидеров.
Беше извършена неправомерна промяна в ръководството на групата на Патриотите, за която ГЕРБ си затвори очите, допълни той.
„Борисов трябваше да каже „Каракачанов, не може да постъпваш така с коалиционния си партньор”, но той не го направи. Питайте го защо остави да се разпадне тази коалиция“, призова лидерът на „Атака“.
„Става дума за принципно отношение и баланс. Нарушиха баланса. Който си е позволил да наруши баланса, е страдал. Който е бил некоректен и неточен спрямо мен, ще си понесе последствията. Това ще се случи със Симеонов, Борисов и Каракачанов. В този случай се използва фразата „историята ще покаже”. Ще стане, бъдете сигурни, това е вселенски закон и карма“, добави той.
„Който ме е предал, който е постъпил некоректно към мен, след това е изпитал само страдания”, каза още Волен Сидеров.