Красимир Каракачанов за Джамбазки : „Като прави подобно нещо – да си носи последствията“.

„Като прави подобно нещо – да си носи последствията. Това трябва да му е обеца на ухото.“ Така вицепремиерът и военен министър Красимир Каракачанов коментира в сутрешния блок на БНТ нарушението, с което беше спрян евродепутатът Ангел Джамбазки.Припомняме, преди около две седмици Джамбазки бе спрян за полицейска проверка в Самоков, дрегерът на място е отчел 1,5 промила алкохол.

Каракачанов подчерта, че веднага след случката е проверил какво е било поведението на Джамбакзи, като е установил, че евродепутатът не е използвал имунитета си и се е държал съвсем нормално при полицейската проверка.

Когато върху теб има повишени обществени очаквания, трябва да бъдеш малко по-стегнат, дори и когато решиш да се веселиш, заяви лидерът на ВМРО.

Евродепутатът Ангел Джамбазки бе хванат да шофира с алкохол в кръвта. Случаят е от 7 срещу  8 декември, но за него става ясно 5 дни по-късно.

Джамбазки е спрян за проверка от полицията в района на Самоков. Според източници на медията в МВР, дрегерът е показал 1.5 промила алкохол, но …

Да припомним какви ги говореше той : „Каквото и да си говорим, каквито и пътища да се правят, светофари и кръстовища, когато имате неправоспособен, неграмотен, необразован, пиян, надрусан водач зад волана, ще имате и жертви на пътя“, казва Джамбазки в една предизборна кампания.

колаж : Abstract Art