Смях в мреж@та: Бате Бойко да направи Мая Манолова социален министър

Бившият евродепутат Николай Бареков предлага Бойко да направи Мая Манолова социален министър и да се провери за колко дни е визата на Каракачанов в САЩ, която е за $3 млрд.

Ей сега е моментът Бате Бойко да си направи Мая Манолова социален министър. Бижу! Това сподели във Фейсбук бившият евродепутат Николай Бареков.
След ожесточената битка за София и хулите срещу независимата кандидатка за кмет, които се изписаха в медиите, близки до ГЕРБ, е абсурд тя да приеме. Не върви някак и Бойко да я издига за социален министър, въпреки че ще е истинско бижу. Ако го направи, ще чуе „Горчиво“ и … кукловодът ще стане за смях.
Бареков предлага и да се провери от медиите колко дневна (или почасова) е била визата на вицето Каракачанов за САЩ. Примерно аз имам няколко визи – дипломатическа, журналистическа и обикновена за по 10 години, споделя бившият евродепутат.
„В светлината на думите на Н. Пр. Херо Мустафа бих се учудил визата на вицето от ВМРО, струваща 3 милиарда, да е за повече от 2-3 дни. Резил“, коментира той.

3 милиарда всъщност струват на българските данъкоплатци американските играчки, пардон самолети, заради които Каракачанов, Бойко и труги техни авери получиха награда – покана от господаря на света в Белия дом. Направиха си скъп пиар в Оралния, пардон Овалния кабинет на гърба на бедните българи, но всичко се връща в този живот.