Парламентарната Комисия за борба с корупцията е образувала проверка по сигналите на БОЕЦ срещу Цацаров и Гешев

На 29.06.2019г. парламентарната Комисия за борба с корупцията информира БОЕЦ, че е образувала проверка по сигналите ни срещу Цацаров и Гешев и че са сезирали КПКОНПИ за „предприемане на необходимите действия за резултатите от които които да бъде уведомена Комисията и вносителите на сигнала“.

Към момента не сме уведомени за резултатите от разследването в НС и реално срещу Цацаров и Гешев има образувани проверки по сигнали на БОЕЦ в СП и Парламента! Като сигналите ни са с искане за процедура по отстраняването на Цацаров и Гешев!

 

Уникално постижение! Мафията се гърчи и си прехвърлят горещият картоф, като в същото време стават за посмешище! Парламента прехвърли проверката на ПЕРАЛНЯТА на Конпирите! БОЕЦ не сезирахме антикорупционната комисия, защото беше смехотворно да сезираме КПКОНПИ да проверява шефа на прокуратурата, докато прокуратурата проверява шефа на КПКОНПИ! А то сега шефа на прокуратурата ще става шеф на КПКОНПИ! Вече Цацаров ще може да провери сам себе си и да се изпере.

Сега този с незаконният балкон проверява онзи с незаконната вила и обратното! А двете корумпета заедно проверяват Буда и Пеевски пак по сигнали на БОЕЦ! А Буда от своя страна ги праща консули! Направо им обърнахме файловете и пунти марите!
Да не забравяме и Гешев! Бавно, но сигурно дизела му го води към… килията на бай Ставри! От там ще гледа Луната на квадрати!

 

Всеки сигнал на БОЕЦ вкарва мафията в тежък проблем, защото използваме техните институции-бухалки за бой по техните глави! И колкото повече ги принуждаваме да перат, толкова по очевидна става кочината, в която живеем! Хората вече без страх ги подиграват открито!

 

Хора, управляват ни най-големите престъпници и страхливци! Дори не можете да си представите колко ги е страх! Толкова ги е страх, че с по три охрани ходят! А БОЕЦ ги ритаме и разобличаваме и няма какво да ни спре!

Очакваме следващите удари срещу нас. Мафията се опитва по всякакъв начин да смачка непримиримите, но не могат да ни спрат!

 

БОЕЦ

 

За да припомним прилагаме текст на сигнала до Инспектората към ВСС, сигналите до ВКП (вх. № PRB2019 0164 5971I) и Парламента са идентични:

ДО : ИНСПЕКТОРАТ КЪМ ВИСШИЯ СЪДЕБЕН СЪВЕТ

СИГНАЛ

от ГД „БОЕЦ – БЪЛГАРИЯ ОБЕДИНЕНА С ЕДНА ЦЕЛ”,

ЕИК 176949776, адрес – гр. Видин, к-с „Панония” блок 4 вход З ап 157, тел. 0899591399

На основание : На основание чл. 54, ал. 1 т.8 от Закона за съдебната власт.

относно

съмнения за извършени престъпления – корупция, симулативни сделки, незаконно забогатяване, злоупотреба с власт, укриване на данъци, данъчни и финансови престъпления, , престъпления срещу данъчната система, , деклариране на неистински данни пред държавен орган, както и други престъпления по чл. 283, 301 и 304 от НК, както и други престъпления от общ характер и действия уронващи престижа на прокуратурата и съдебната система извършени от Сотир Стефанов Цацаров – главен прокурор на Република България.

На 19.05.2019г. в сайта Биволъ бе публикувана информация, че след спиране на работата на „Имотен регистър” на 17.05.2019г. и възстановаване на неговата дейност 36 часа по-късно от базата данни е изчезнала информация за имотна сделка на главният прокурор Сотир Цацаров, неговата съпруга и фирма “Калисто Мати” ЕООД, за която Биволъ разкри още преди 7 години, че през 2007 г. е дарила апартамент на Цацаров. Тогава той е най-влиятелният пловдивски съдия, Председател на Окръжния съд. Заради скандала с въпросното “дарение” и кандидатурата на съдия Сотир Цацаров за Главен Прокурор на държавата, Имотният регистър в края на 2012 г. беше подменен със задна дата и сделката беше преформатирана на “покупко-продажба”. Сега отново публичният справочник беше свален, а информацията за сделката по този имот в самия център на Пловдив изчезна.

Информацията за сделката беше част от мащабно разследване на Биволъ за имотните сделки и състояние на Цацаров още преди избора му за главен прокурор през ноември 2012 г. Именно въпросното “дарение” предизвика и безпрецедентната манипулация на Имотния регистър, а Цацаров влезе обяснителен режим по всички медийни канали на властта да обяснява, че нотариалният му акт бил сбъркан. Цацаров показваше тогава някакви листа, но така и не показа пред медиите автентичните документи за имотните си сделки и симулативния им характер. Версията му много напомня подобни обяснения на властимащи сега след разкритията за симулативните придобивки на апартаменти и недвижими имоти станали известни, като аферата „АпартаментГейт”

В публикацията е посочено още:

„Изчезналата сделка “дарение”, която Цацаров обясни като сбъркана “покупко-продажба” е за апартамент от близо 56 кв.м. в самия център на Пловдив на ул. Алеко Константинов 16. Апартаментът върви заедно с избено помещение в сграда с дворно място от 586 кв.м. Дори да приемем, че с 5 г. давност Цацаров е разбрал, че не е бил надарен, а е купил имота, то цената за придобиване е повече от ниска. Имотът е деклариран като придобит на цена 41307 лв., което прави около 378 евро/м2. Цената е поне два пъти по-ниска от актуалната пазарна цена за жилищата в тази част на града през 2007 г. Имотните сделки на семейство Цацарови с “Калисто Мати” обаче не се ограничават само с дарението-продажба. Няколко месеца по-късно, на 17/05/2007 г., Меглена Цацарова придобива ателие от 85 кв. м. на ул. Опълченска 24 в Пловдив, заедно с изба-сутерен и 1/5 идеална част от поземления имот на сградата срещу само…. 470 лв. на кв. м. По същото време имотите в центъра на Пловдив струват средно около 2.5 пъти повече и жилищен имот не може да се купи под 1200 лв. , сочи статистика на популярен сайт за недвижимости. Разликата е повече от драстична.”