ГЕРБ и патриотите се разбраха за Ревизоро, да му е честито на поредния бушон!

ГЕРБ и патриотите предлагат Ревизоро да е министър на околната среда и водите. До издигането на кандидатурата му се стигна след като гръмна предходния бушон Нено Димов

ГЕРБ и „Обединени патриоти“ предлагат Емил Димитров-Ревизоро да заеме овакантения пост на министър на околната среда и водите. Кандидатурата му беше определена на Коалиционен съвет в Министерския съвет днес, съобщава Нова телевизия.
Димитров e юрист и бивш шеф на Агенция „Митници” по времето на правителството на Симеон Сакскобургготски. В момента е депутат от гражданската квота на ВМРО.
„Основната му задача ще бъде да се заеме с тотални проверки на цялата система, която води не само Перник, но и други градове към опасността от създаване на подобно положение”, заяви вицепремиерът Красимир Каракачанов на брифинг след Коалиционния съвет.
Очаква се новият екоминистър да бъде избран от парламента на първото му за годината заседание утре. Досегашният министър Нено Димов подаде оставка, след като беше задържан заради водната криза в Перник.
Утре с гласовете на ГЕРБ и патриотите, а може би и с подкрепата на ДПС Ревизоро ще стане Екозоро, но едва ли някой вярва, че нещо ще се промени, че язовирите ще се напълнят с вода и откраднатите пари за ремонта им ще се възстановят. Да му е честита новата длъжност на пореден бушон!