Николай Димитров пое управлението на Несебър

 Кметът на Несебър Николай Димитров отказа да разговаря с журналисти с коментара, че всички, което е имал вече е казал на сесията на общината, на която се закле

В първия работен ден от новата година кметът на Несебър Николай Димитров пое управлението на общината. Той влезе в сградата на общината малко след 8 часа, съобщава бТВ.
Димитров отказа да разговаря с журналисти с коментара, че всички, което е имал да казва вече е казал на сесията на общината, на която се закле като кмет.
До тази развръзка се стигна, след като той беше освободен от ареста под парична гаранция. Димитров се е прибрал при семейството си миналия петък – 29 декември.
Градоначалникът се закле за четвърти път като кмет на Несебър с белезници и под конвой на 11 ноември. Тогава той обяви, че е невинен и не се притеснява да гледа хората в очите.
Малко преди изборите той бе задържан, а специализираната прокуратура му повдигна обвинение за ръководител на организирана престъпна група за купуване на гласове.
След като прекалено дълго Николай Димитров се задържа зад решетките политическите му съперници започнаха да се надяват да има предсрочни избори в най-богата община на България. Това вече няма как да се случи. Шайката загуби шанса да превземе и Община Несебър.