Ревизоро става Екозоро

 Депутатът от Обединени патриоти Емил Димитров може да оглави Министерството на околната среда и водите след оставката на Нено Димов. Ще стане ли Ревизоро става Екозоро?

Утре се очаква да стане ясно името на новия министър на околната среда и водите, след като Нено Димов беше обвинен в безстопанственост и подаде оставка.
В събота специализираният съд го остави в ареста.
Министърът в оставка е от квотата на ВМРО в правителството и вероятно отново партията на Красимир Каракачанов ще предложи кандидат за поста, съобщава бТВ.
Неофициално се спрягат имената на Искрен Веселинов, който е съпредседател на парламентарната група на Обединените патриоти и на депутата Емил Димитров, известен като Ревизоро.
Възможен вариант е и настоящият заместник-министър на екологията Николай Кънчев.
Според патриота Велизар Енчев пък военният министър вече изчерпа лимита си за министерски номинации, след като за две години двама от неговите хора бяха оковани с белезници.
„Пиротска“ 6 се оказа неизчерпаем извор на кадри, специализирани в търговия с българско гражданство, пресушаване на язовири и шофиране в нетрезво състояние, сподели във Фейсбук Енчев. ВМРО вече да се чете Винено Масова Разбойническа Организация, добавя той.