НАП са си раздали над 30 МИЛИОНА лева бонуси за 2019г. за „постигнати резултати“ след теча на личните данни на 5 милиона българи!! (документи)

БОЕЦ получихме документи, че само за 2019г. НАП са си раздали бонуси, или както те са го формулирали „допълнителни възнаграждения за постигнати резултати“ в размер на над 30 МИЛИОНА ЛЕВА! Документите са подписани от шефката на НАП, Галя Димитрова и са получени по Закона за достъп до обществена информация. След като БОЕЦ осъдихме няколко пъти приходната агенция, вече не смеят да ни отказват достъп! 

Резултат с изображение за галя димитрова и бойко борисов

Галя Димитрова – НАП и Бойко Борисов – Буда

Сумата е огромна и на фона на най-големият скандал през 2019г. засягащ пряко НАП тя е меко казано скандална! Това е невъобразима наглост. През 2019г. НАП бе във фокуса на обществото, след като избухна скандала  с теча на личните данни на над 5 милиона българи! Скандал, който разтърси държавата и българските граждани. Част от скандала бе и факта, че шефката на Агенцията, Галя Димитрова не си прекрати отпуската по време на кризата, а прокуратурата се опита да „сготви“ сайта за разследваща журналистика „Биволъ”, като поръчители на хакерската атака и издадоха международна заповад за разпит на главният редактор Атанас Чобанов. Скалъпени обвинения бяха повдигнати на собственика на една частна компания и негов служител, а КЗЛД глоби НАП с 5 милиона лева! Пари, които пак ние, данъкоплатците платихме! Наказани нямаше, вместо наказания, обвинения, оставки и уволнения разбираме, че НАП са се самонаградили с десетки милиони за „постигнати резултати”! Абсолютна гавра с българските граждани! Позволихме да ни източат личните данни, след това им платихме глобата, а накрая им плащаме и БОНУСИ – НАГРАДА за цялата тази свинщина! Няма такива наглеци!

Тази информация става публична и на фона н обявеният за сряда протест на бизнеса, подкрепен от БОЕЦ срещу опита на управляващите да смачкат малкият и среден бизнес чрез промените, които МФ правят в Наредба Н-18, затруднявайки работата на фирмите в България с допълнителни разходи, правна и бизнес несигурност. Предлаганата промяна ще доведе до повишаване на разходите на бизнеса и в частност на малките предприятия.

Разширяват се инструментите за селективен натиск върху бизнеса, конкретни физически лица – служители и собственици на съответните дружества при неизяснени процедури и условия за осъществяване на непосредствени контакти с длъжностни лица, създават се допълнителни възможности за корупционни действия и практики от страна на служителите на приходната администраци, като едновременно с това се увеличава и административната тежест. С други думи, ако до сега НАП бе „малката бухалка” в ръцете на управляващата ни мафия, (голямата е прокуратурата) след въвеждането на новите промени ще се превърне във първостепенна шПицкоманда за репресии, натиск, изнудване и унищожаване на бизнеса и неудобните за властта. Като никой не е застрахован, а дори бизнеса трябва да плати от джоба си (всички разходи накрая ги плащаме ние, клиентите), за да го мачкат и тормозят. Плюс това трябва да им плаща и МИЛИОНИ ЗА БОНУСИ-НАГРАДИ!

Прилагаме отговора на Галя Димитрова – изпълнителен директор на НАП:

Средно всички служители на НАП са получили по около 4.500 лева годишна „награда за постигнати резултати“, или по около 400 лева всеки месец, което е приблизително две минимални пенсии. Служителите в централното управление са получавали още по високи бонуси. Общо  30 150 195 лева – награда за теча на личните данни на над 5 милиона българи! 

На тази поредна наглост може да се отговори само по един начин – НЕЗАБАВНА ОСТАВКА НА БОРИСОВ И ПРАВИТЕЛСТВОТО НА МАФИЯТА И НАГЛИТЕ!

Без компромиси, без повече лъжливи обещания и без преговори и разигравания.
БОЕЦ повлякохме крак на 23.01 и протестите ескалираха! Перничани излязоха в събота, в сряда бизнеса излиза срещу поредните мракобесни законодателни промени имащи за цел да смачкат малките и средни фирми и да наложат тотален контрол и пълна диктатура на мафията над бизнеса. Това е погром, който не трябва да бъде допускан! На 23-ти бойците бяхме сами с няколко десетки граждани пред ВСС. Страхът е голям, но личният пример е заразителен и днес вече хиляди са пред Министерски съвет. В сряда ще бъдем още повече. Наглостта на управляващите и разкритията за раздадените в НАП бонуси само ни амбицират още повече.
БОЕЦ подкрепя всички справедливи протести, както винаги сме го правили вярвайки, че гражданската солидарност е най-силното ни оръжие срещу управвляващата ни мафия! Ще подкрепим и сега протестите на бизнеса и гражданите на Перник!
През годините обаче сме се нагледали как опитните ченгета и манипулатори успяват да впрегнат гражданските протести и недоволство вкарвайки ги в капана на някакви срещи и раговори, след които излизат едни хора и изведнъж започват да благодарят на „премиера Борисов“ , който единствено ги бил приел, чул, изслушал, помогнал и тн. Изведнъж палача става спасител. И вместо да им избодем очите на дебелите, им изписваме веждите.
БОЕЦ се надяваме, че гражданите са научили своят урок, че с мафия и престъпници не се преговаря, а единствено се отстояват цели и се борят до дупка. Мафията доказано не може да извършва реформи, или да направи каквото и да е в полза на обществото, затова нашата битка има една първа важна цел – изриване на мафията от властта, после следва всичко останало! Каузата ни е чиста и в това е нашата сила! Сега мафията се страхува от нас и сега е момента да се изправим и отстояваме своята цели до край – ОСТАВКА НА БОРИСОВ! ОСТАВКА НА ГЕШЕВ! ОСТАВКА НА МАФИЯТА!

БОЕЦ призоваваме всички будни, непримирми и недоволни граждани да подкрепят предстоящите протести и заедно да спечелим битката срещу мафията!

 И не забравяйте – БОЕЦ означава България Обединена с Една Цел – гражданите да си върнем държавата! 

Продължаваме!
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

Снимка на БОЕЦ - България Обединена с Една Цел.