Адвокат: Бойко да внимава с олигарсите!

Бойко Борисов е прекалено мек за премиер и както казва народът – ако беше жена все разкрачена щеше да стои, коментира адвокат Емил Василев
Двойният стандарт към олигарсите бие на очи и не може да бъде търпян повече ако Бойко Борисов не иска да загуби изборите догодина, коментира бившият депутат Емил Василев.
„Бацката е прекалено мек за премиер, макар и да е добър актьор /задължително качество за всеки политик/ и безспорно харизматична личност. Смел е и се страхува единствено от медиите, поради което ги подложи на съответен контрол. Понякога обича да послъгва, но това е национална черта. Като сбърка си признава, което е добре“, сподели във Фейсбук адвокат Василев.
„След Тодор Живков няма друг като него, който да се ползва с народната любов толкова дълго време – факт. Няма някой да не му е поискал нещо и той да не му го е дал. Както казва народът – ако беше жена все разкрачена щеше да стои“, добавя той.
„Поради тази причина доста хора му се качиха на главата, а редица сфери на държавно управление попаднаха в частни ръце, в т. ч. и олигархични. Има цели административни служби и органи, които се отчитат на лица от частния сектор. България е твърде малка страна, за да си правим тук едър олигархичен бизнес и който му даде акъл за обратното лошо го е подвел“, коментира бившият депутат.
„Няма друга страна на света, в която повече да мразят богатите и успелите и колкото повече Бацката стои далеч от Шопарестия и от Домусчиев, толкова по-добре. Някои от тях почнаха доста да злоупотребяват с търпението и приятелските чувства на премиера и това скоро ще му изиграе лоша шега, ако не ги спре“, добавя той.
„Двойният стандарт към олигарсите бие на очи и не може да бъде търпян повече ако Бацката не иска да загуби изборите догодина. Те ще бъдат контролирани избори, но какъвто и ще да е този контрол той не може да се справи с вълна на недоволство, ако такава се надигне. Има и доста лоши съветници покрай него, особено тези, които му препоръчват да води войни с президента, независимо как се казва той“, коментира Емил Василев.
„Радев със сигурност ще повтори мандата си ако не излезе нещо брутално срещу него по сделката за изтребителите /а това може да дойде единствено от американците/ и държи висок рейтинг, а никой не печели от сблъскване с високорейтингови фигури. Предричам Борисов 4 ако премиерът намери сили да се раздели с олигарсите и спре боричкането с президента“, споделя адвокатът.
„По-добре да изтърпим Радев още един мандат, отколкото левицата да дойде на бял кон през 2021 и да ЕПМ на всички. Десницата чака с интерес и кога най-после ще имаме лустрационен закон в България.“, добавя той.
„Бацката няма да остане в историята със строежа на магистрали, нито с приемането на еврото, но ако лансира лустрационен закон – със сигурност ще има и за него едно изречение в учебниците, наред с Царя /който ни вкара в НАТО/ и Станишев /по чието време влязохме в ЕС/.“, коментира Емил Василев.