Васил Божков проговори, става страшно за Бойко

 Шест неудобни въпроса към главният прокурор Иван Гешев, към Бойко Борисов и Валери Симеонов зададе освободеният от ареста Васил Божков

Васил Божков проговори. След като бизнесменът бе освободен от ареста в Арабските емирства, предприе атака към управляващия у нас елит. Шест неудобни въпроса зададе той към политици и прокурори.
Фейсбук групата ПФК Левски 1914 публикува писмото на хазартния бос към българските политици.
„Казвам се Васил Божков и съм реално беглец от България, но с тези редове, които ще се появят няколко седмици след последното ми публично изявление в медиите, искам да задам няколко въпроса на така наречените политици в България и те няма да са пряко свързани с мен, а като цяло ще се опитам да получа отговори, защо едни селяндури без образование, но с власт вече 30 години управляват България правейки се на демократи“, пише Божков.
„Години наред седях настрани от политиката, защото не ме вълнуваше, но когато бандити представящи се за политици са тръгнали да ме унищожават искам да знам, всичко за така нареченият преход в България и така нека си задам въпросите пък вие, ако наистина сте честни, както твърдите, ще отговорите пред цяла България на въпросите ми“, добавя Черепа.

Въпрос номер 1:
„Бойко Борисов докато е главен секретар на МВР участвал ли е в уговорки за разчистване на конкуренцията в ъндърграунда на България в полза на една групировка с три букви? Искам да подчертая, че аз лично знам отговора на този въпрос и мога даже да представя доказателства за това, че е било така“, споделя Божков.

Въпрос номер 2:
„В първият си мандат като министър председател Бойко Борисов беше ли предоставил кабинет на Румен Николов Пашата в министерски съвет и реално заради него ли се арестуваха всички така наречени силови босове в България, които после се откупиха с огромни суми в полза на двама човека? Естествено и че за това имам доказателства, но искам да чуя отговорите“, добавя хазартния бос.

Въпрос номер 3:
„Вярно ли е че Валери Симеонов само от строежа на българската ограда по границата с Турция е получил 4 милиона лева комисионни?“, пита Божков.

Въпрос номер 4:
Покровител ли е Валери Симеонов на канали за трафик на бежанци през България, добавя бизнесменът.

Въпрос номер 5:
„Иван Гешев дали някога като прокурор е осъдил някой? Защото имам информация, че всичките му дела срещу определени хора са завършвали със споразумения, но не само в съда? Има и на още едно място споразумение и други неща“, пише Божков в писмото си до българския елит.

Въпрос номер 6:
„Иван Гешев как точно е завършил школата в Симеоново на МВР, много ми е интересно да знам за втората му година учене и какво точно се е случило тогава?“, пита бизнесменът.

„Засега мисля, че тези шест въпроса са достатъчни, за да разбера дали срещу мен седят честни и достойни хора или едни бандити облечени във власт. И не забравяйте господа политици, че Васил Божков никога не е бил жертва, винаги е бил ловец…“, коментира той.
Писмото му е като шамар за българските политици. Започва ли сезона на лова и колко политици ще се хванат в мрежите му? Отговорите ще разберем съвсем скоро.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!