В зайчарника на Бойко не останало място от скандали

Бойко Борисов използва службите за свои цели, скандали разголват управленското му безсилие, каза президентът. В безсилието си атакува семейството ми, сподели той

В зайчарника на Бойко не останало място от скандали. Това каза пред медиите президентът на България Румен Радев.
„Министър-председателят се опитва, както прави винаги, да прехвърли отговорността за подслушването на друг. Ако може да скрие и този случай в „зайчарника“, в който вече не остана място от скандали. Очевидно е, че министър-председателят използва службите за свои политически цели и указва на прокуратурата кого да „размаже“, коментира държавният глава.
„Дори полицията е впрегната да респектира несъгласните българи. Затова трябва да отстояваме правата си и да не допускаме България да се управлява с копойски методи. В безсилието си Борисов атакува и моето семейство“, добави Радев.
„За съжаление, въпреки 20-годишния престой във властта, методите на министър-председателя издават битието му от началото на прехода. И ако някой трябва да се страхува от оставане на власт, това е самият Борисов. Скандалите, кризите, разкритията за гранд корупция, растящото недоволство ежедневно разголват управленското му безсилие и зависимости“, заяви президентът.
„Но драмата на министър-председателя е, че осъзнава факта, че този път номерът с „пречистване“ чрез подаване на оставка най-вероятно няма да мине, защото го чака служебен кабинет, който е не по-малко опасен за премиера от ежедневната деградация на управлението му. Затова напълно разбирам и неговата растяща нервност“, каза още Румен Радев.

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!