На Бойко му пада, но не заради Мис Бикини и къщата в Барселона

Рейтингът на Бойко Борисов пада, но причината не са писанията за Мис Бикини и къщата в Барселона. Красавиците дигат някой неща, коментира адвокат Емил Василев

С 8% спрямо края на 2019 г. е спадът на доверието към премиера Бойко Борисов. Едва 24% от българите му имат доверие. На президента Румен Радев пък вярват 53 на сто от хората. Това сочат данните от независимата ежемесечна изследователска програма на „Галъп интернешънъл“ „Политически и икономически индекс“, съобщава бТВ.
Сред основните публични фигури с най-сериозно доверие продължават да се ползват Румен Радев, Мая Манолова и Слави Трифонов.
Последната вълна на изследване е преди шума около „Къщата в Барселона“. Тепърва ще трябва да се изследва какви ще са ефектите от този казус.
„Рейтингът на Бацката се сринал с 8% от началото на годината, твърди „Галъп“. Не е заради манекенката обаче, щото манекенките дигат разни неща, вкл. рейтингите. Сринал се е заради наглите олигарси, с които Бацката се заобиколил и за действията на които си затваря очите и се прави, че нищо не знае“, коментира във Фейсбук бившият депутат Емил Василев.
„Нека собственикът на „Нова телевизия“ да продължи да разпорежда на Главния прокурор, на Цацата в КОМПИ и на ГДБОП, за да разчистват конкуренцията, пък да видим докъде ще я докарат“, добавя адвокат Василев.
„Нека Шопарестият да продължи да източва и да фалира банки, пък ще гледаме еврото през крив макаран. Нека Бацката продължи да играе ролята на ни лук ял, ни лук мирисал, пък да видим как ще катастрофира на изборите догодина – президентски и парламентарни“, коментира адвокатът.