То бе любов, то беше чудо и едно поредно гадно замърсяване …

Чичо Митко ви обича в Деня на влюбените и е разрешил декорация на бургаското небе със закачлив и опасен смог от Кроношпаните. Обича ви кмета … Почти 13 години не е преставал да обича, ама кой – бургазлии или Кроношпаните и другите ?!

Публикувахте от Hristo Lukov в Четвъртък, 13 февруари 2020 г.

Нямам думи от вълнение … Този вълшебник чичо Митко в 08.30 часа в Деня на влюбените е разрешил на Кроношпаните да декорират с любовни смогчета цялото бургаско небе и да изсипят милиони ФПЧ над нас в знак на обич …

Мдаа … ГЕРБ ти си надежда … Така пееха преди време в един химн, но …

В Бургас тази сляпа обич не престава почти 13 години във водопад от тонове ФПЧ гарнирани с химически коктейли …

Ама то не бе любов, то не бе чудо … Ама към парите ли или към бургазлии ?! Важното е да се обичаме …

Ние обичаме кмета четвърти мандат до задушаване, а някои и до смърт, а той добричкият, невинният обича нас като ни праща повече любов под форма на ФПЧ …

И днес 14 февруари в 06.00 часа е така …

Над 2 пъти наднормено замърсяване в жк Изгрев и предупреждение да сложим маски срещу мръсния въздух, да не отваряме прозорците, да не караме велосипеди ?!

В 09.00 часа достигнахме над 3 пъти наднормено замърсяване ?!

И ако не вярвате на данните в цифри, то погледнете видеото и снимките и преценете кой лъже – кмет и общински чиновници и шефката на РИОСВ или ние ?!

Питаме днес що за любов да приложим към кмет и общинска дружинка -чиновници и съветници, които толкова са се загрижили за нас, че години наред се хранят от нашите пари и доверие и ни се отплащат с ниски доходи, безработица, прескъп транспорт, най-високи данъци и тотално замърсяване подобно на днешното ?!

То бе любов, то беше чудо, но дори и овцете се събуждат и блеят, а бургазлии ?!