Трубадурите на Бойко удариха дъното заради къщата в Барселона

 Според антропологът Харалан Александров шумът около мистериозната къща в Барселона влошава психичното здраве на нацията, Велизар Енчев разобличава трубадурите на Бойко

За да изчистят испанското петно на Бащицата на „Дондуков“ 1 днес БНТ и Нова телевизия мобилизираха леви политолози, припяващи на десните трубадури. С гербаджийски патос ни убеждаваха, че публикацията на „Ел Периодико“, визираща разследване на испанската антикорупционна прокуратура, е „претоплена манджа“, подло каляща чистия образ на премиера, коментира във Фейсбук бившият депутат Велизар Енчев.
„За да не остане съмнение кой е ген. директор на правителствената телевизия и кой плаща музиката в частната Нова, водещите политкоректно заклеймиха разхайтения испански вестник. И с право – не може каталунски сепаратисти, платени с руски рубли, да облъчват българите с фалшиви новини“, сподели той.
„Преди десетина дни същите медии приеха на доверие обвинение на американския държавен секретар към „корумпиран“ български съдия, без да е представено дори едно доказателство за корупция“, коментира Енчев.
„Сиреч, испанската преса не е меродавна за Борисов, но сигналите за корупция от Вашингтон са достоверни по презумпция“, добавя той.
„Внушението към клетия зрител не подлежи на съмнение – новината от Барселона е хибридна атака на Путин и Румен Радев, докато Помпео ни отваря очите за руските агенти в правосъдието“, коментира бившият депутат.
„За да не се двоумим кой дирижира медиите, антропологът Харалан Александров ни осветли от ефира на БНР, че шумът около мистериозната къща в Барселона „влошава психичното здраве на нацията“. А социологът Колю Колев довърши „Ел Периодико“ с радиопрозрението, че каталунците ни сервират „смешки, размиващи реалните проблеми“, споделя в социалната мрежа Енчев.
„Ако БНТ и Нова телевизия удариха медийното дъно, правосъдният министър вече цяла година закопава правото. „Запитване от страна на българската държава за провеждане на такова разследване би било нецелесъобразно и преждевременно“, заяви Данаил Кирилов в телевизия Европа“, където Борисов е с ранг на плачеща икона… Час по-късно прокуратура опроверга Кирилов и се самосезира за публикацията в „Ел Периодико“. Което значи, че правосъдното министерство и прокуратурата се движат в две различни орбити, нямащи нищо общо помежду си“, коментира бившият депутат.
„Очаквайте в утрешните тв студиа същите социолози и антрополози, но с различни коментари от днешните, които ще подобрят психичното здраве на зрителите. Panta rei! Всичко тече, всичко се променя!“, добавя Енчев.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!