Трубадурите на Бойко удариха дъното заради къщата в Барселона

 Според антропологът Харалан Александров шумът около мистериозната къща в Барселона влошава психичното здраве на нацията, Велизар Енчев разобличава трубадурите на Бойко

За да изчистят испанското петно на Бащицата на „Дондуков“ 1 днес БНТ и Нова телевизия мобилизираха леви политолози, припяващи на десните трубадури. С гербаджийски патос ни убеждаваха, че публикацията на „Ел Периодико“, визираща разследване на испанската антикорупционна прокуратура, е „претоплена манджа“, подло каляща чистия образ на премиера, коментира във Фейсбук бившият депутат Велизар Енчев.
„За да не остане съмнение кой е ген. директор на правителствената телевизия и кой плаща музиката в частната Нова, водещите политкоректно заклеймиха разхайтения испански вестник. И с право – не може каталунски сепаратисти, платени с руски рубли, да облъчват българите с фалшиви новини“, сподели той.
„Преди десетина дни същите медии приеха на доверие обвинение на американския държавен секретар към „корумпиран“ български съдия, без да е представено дори едно доказателство за корупция“, коментира Енчев.
„Сиреч, испанската преса не е меродавна за Борисов, но сигналите за корупция от Вашингтон са достоверни по презумпция“, добавя той.
„Внушението към клетия зрител не подлежи на съмнение – новината от Барселона е хибридна атака на Путин и Румен Радев, докато Помпео ни отваря очите за руските агенти в правосъдието“, коментира бившият депутат.
„За да не се двоумим кой дирижира медиите, антропологът Харалан Александров ни осветли от ефира на БНР, че шумът около мистериозната къща в Барселона „влошава психичното здраве на нацията“. А социологът Колю Колев довърши „Ел Периодико“ с радиопрозрението, че каталунците ни сервират „смешки, размиващи реалните проблеми“, споделя в социалната мрежа Енчев.
„Ако БНТ и Нова телевизия удариха медийното дъно, правосъдният министър вече цяла година закопава правото. „Запитване от страна на българската държава за провеждане на такова разследване би било нецелесъобразно и преждевременно“, заяви Данаил Кирилов в телевизия Европа“, където Борисов е с ранг на плачеща икона… Час по-късно прокуратура опроверга Кирилов и се самосезира за публикацията в „Ел Периодико“. Което значи, че правосъдното министерство и прокуратурата се движат в две различни орбити, нямащи нищо общо помежду си“, коментира бившият депутат.
„Очаквайте в утрешните тв студиа същите социолози и антрополози, но с различни коментари от днешните, които ще подобрят психичното здраве на зрителите. Panta rei! Всичко тече, всичко се променя!“, добавя Енчев.