Протест за оставка на Бойко III, страшно става пред парламента

Затвор за убийците на България и българската нации, поискаха организаторите на националния протест за оставка на кабинета Бойко III, не чистят пътищата от страх

Нека се обединим и заедно извоюваме свободата на България! За един нормален живот! Заради децата ни! Затова призоваха организаторите на националния протест, който ще започне утре от 12 часа на площада пред Народното събрание. Той е под наслов „оставка на правителството“.
„Българи, време е да направим следващата стъпка по пътя към свободата. Бъдете с нас нa 7 февруари (петък) от 12:00 ч. пред Парламента“, призоваха от партия „Възраждане“.
„Взеха ни въздуха! Взеха ни водата! Рекетират бизнеса! Политиката на правителството е вредна за всички нас!“, обявиха организаторите на националния протест.
„Налагат СЕТА, ЕRM2 (чакалнята на еврозоната), наредба Н-18 за касовите апарати и Закона за социалните услуги (ЗСУ)! Държавният рекет става все по-видим и решението е едно:
ОСТАВКА – СЪД – ЗАТВОР ЗА УБИЙЦИТЕ НА БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРСКАТА НАЦИЯ!“, добавят те.
„БЪДЕТЕ НА ПРОТЕСТА И СЕ ОГЛЕДАЙТЕ КОЙ Е С НАС! КОЙТО ЛИПСВА И НЕ Е С НАС, ЗНАЧИ Е С ТЯХ – С УПРАВЛЯВАЩИТЕ И НАЛОЖЕНИЯ ОТ ТЯХ ПРЕСТЪПЕН РЕЖИМ! Дойде денят всеки от нас да заяви: ИСКАМ НОРМАЛЕН ЖИВОТ!“, призоваха бунтарите.
Симпатизанти на президента организират пък петиция за президентска република – peticiq.com , а в официалната страница на ПП ГЕРБ – София стартира анкета. На въпроса „кого подкрепяте Румен Радев или Бойко Борисов?“ 82% от анкетираните са посочили президента, а останалите 18 – премиера.
„Президентът свали доверие към правителството. ПП ГЕРБ-София подкрепя премиера, който бе безпричинно атакуван от президента на БСП! Гласувайте в анкетата!“, призоваха от партията на министър-председателя.
Симпатизанти на президента пък упрекнаха в социалните мрежи управляващите, че не чистели пътищата от страх, защото се очаквало хиляди българи от всички краища на страната да тръгнат към София, заради антиправителствения протест. Става страшно за управляващите. Снегът няма да ги спаси.