Вирусът поразявал и ума.

Ilian Vassilev

Антон Тодоров дами и господа. Няма нужда от думи.
Троловете на ГЕРБ в отчаян опит да изградят теза върху въздушни кули. Комисари по съзнание, комисари по дух.
Така и не могат да вместят в едно уж съм ДС, пък съм черните списъци на всички медии на властта, и на Русия. А няма съмнение че ДС е от много години на власт. Пък съм бил много зле. За 30 години преход нито веднъж не успяха да ме вкарат в схема. Уж са храбри атлантици пък мълчат когато вожда реализира най-геополитическия и най-важния за Кремъл проект Турски поток?
Да, нямам проблем, когато Радев говори против корупцията, против всевластието на прокуратурата, да маркирам тези негови позиции като народуполезни. Както и Борисов когато направи нещо добро.
И да знаят, че и за напред, ако битката с корупцията с прокурорската република, с беззаконието предполагат по-широк фронт и работа включително с президента, с хора от ляво и изобщо с всеки, който е против, ще продължавам. Докато моралната база на тази власт е съюзът на Борисов с Доган и Пеевски, нито кохортата им, има каквото и да е право да критикуват когото и да било от позиции на евро и атлантически ценности, на патриотизъм, на морал и професионализъм.
Нищо че никога не съм се виждал с никого от „щаба“, нито с Румен Радев в качеството му на президент. Но ми дават идея. Примерно говоря с Румен Радев на тема корупция и как да се справим с нея и той поема ангажименти!? Дали пък да не го направя?
Антон Тодоров не е важен. Кохорта. Критикуваше „Шайката“ с идеята да го наемат на работа в „Шайката“.
Много са такива – „зарабатывают на жизнь“. Ето виждате ли сам им давам неопровержимо доказателство използвам руски изрази. ДС, агент на Москва. Криза е. Вирусът поразявал и ума.

Фейсбук