Вирус по-опасен от коронавируса пълзи към границата

Слави Трифонов сравни бежанците с вирус. Според него нито Бойко, нито Батман могат да спрат този вирус, който е опасен като коронавируса

Един нов вирус ни заплашва, много, много по-опасен от коронавируса. Ама наистина е така. И ако коронавирусът е по-скоро медийна измислица, този вирус си е съвсем реален и всеки момент ще се появи на границата. Вирусът на така наречените бежанци. Това сподели във Фейсбук Слави Трифонов.
„А най-страшното е, че за него няма ваксина. Нека бъдем откровени – кой е този български военачалник, кой е този български политик и коя е тази българска армия, които ще спрат хилядите бежанци, които ще искат да променят начина ни на живот?“, пита той.
„Защото истината е такава – те трябва да бъдат спрени със всички средства, по всякакъв начин, защото нямат място в нашата държава. За пример вижте как действат унгарци, гърци… И техните държави са членки на Европейския съюз, но са готови на крути мерки за да защитят живота на гражданите си.“, коментира шоуменът.
„Българските медии тръбят, че трябва да разчитаме само на един войн – ТОЙ. Той е всичко – и политик и военачалник, и армия. Той ще ни защити, защото ще се разбере с Ердоган. Да разчитаме на нещо подобно е такава безумна глупост като тази да вярваме, че съществуват Супермен и Батман“, добавя той.
„И истината е, че оградата е пробита, армията я няма, а начело на държавата стоят страхливи и некомпетентни хора. Проблемът е толкова голям и касае всички страни на Европейския съюз, че здравият разум показва следното – това е инвазия и ЕС трябва да има собствена армия, с която да пази границата си“, коментира Слави Трифонов.