Цирк в парламента заради страховития коронавирус

Депутати нахлуха в парламента със защитни облекла. Марешки се оправда, че се облякъл така, защото в парламента не се спазвали мерките срещу китайския коронавирус

Грандиозно шоу предизвикаха двама депутати, които нахлуха в пленарната зала на парламента, облечени със защитни облекла. Това бе причината техния червен другар Валери Жаблянов да поиска отстраняването от заседанието, тъй като нагнетявали обстановката.
Лидерът на „Воля“ Веселин Марашки пък разкри, че той и Кръстина Таскова се появили със защитни облекла, защото народните представители трябвало да дават пример на хората, които са ги избрали, а именно те нарушавали закона и заповедите на Националния оперативен щаб.
“Оказва се, че ние даваме най-отвратителния пример. Във всички новини, докато пътувах към Народното събрание, се говореше, че единствените места, в които не се спазва закона и заповедта на ген. Мутафчийски да сме на два метра един от друг и да не се скупчваме, са ромският квартал „Столипиново“ и парламентът“, призна от трибуната Веселин Марешки.
Сравнението е просто прекрасно, но на хората им писна от циркове! За народа, а и дори за медиците защитни облекла няма, но това не пречи на депутатите да се разхождат, облечени като космонавти, за да дават пример, показвайки, колко се страхуват за живота си.