Аз подавам сигнал и вместо на престъпниците повдигат обвинения на мен!

Georgi Borisov Georgiev

НЕ СЕ СТРАХУВАЙТЕ!
Истината е по силна от страха. Днес прокуратурата обяви, че са ми повдигнати обвинения за това, че с БОЕЦ разкрихме ИСТИНАТА! Чакам ги, не смеят дори да дойдат и да ми връчат призовката.
Разкрихме мракобесната инструкция на Щаба и управляващите да НЕ се тестват контактни лица, включително и медици! Това стана след сигнал до БОЕЦ за такъв случй във видинската болница на 02.04. Дадохме гласност и ПРЕДУПРЕДИХМЕ, че това ще доведе до взрив на заразата сред медиците и пациентите! И НЕ БЯХМЕ ЧУТИ. На 04.04. БОЕЦ сезирахме прокуратурата за тези действия и вместо да повдигнат обвинения на изродите, които запалиха пожара на заразата във Видин, шпицкомандосите на Каскета Гешев повдигат обвинения на мен. В държавата на мафията за Истината наказват и дори убиват. Аз подавам сигнал и вместо на престъпниците повдигат обвинения на мен! Това е кочината.
ЗАЯВЯВАМ, че стоя с името и лицето си зад всяка дума, информация и факти изнесени от мен и БОЕЦ и мога да ги докажа с документи, видеоматериали, записи и свидетели.
ЗАЯВЯВЯМ, че Щаба и управляващите носят отговорност за ужаса, в който живеят видинчани и видинските медици в болницата в момента.
ЗАЯВЯВАМ, че инструкцията да НЕ се тестват контактни, в това число и медици с доказано заразени с коронавирус има за цел да се укрива истината за мащаба на заразата и броя на заразените с цел премиер, щаб и правителство да изтъкват ниският брой на заразените, като своя заслуга. ПР на гърба на заразените и нещастието на хората. Няма друга логика. Като не тестваш, няма и заразени. И Буда се хвали, че го давали за пример в цяла Европа и какъв спасител е. САМО ЧЕ, СПАСИТЕЛИТЕ се оказаха лъжци и убийци. Защото да оставиш умишлено цяла областна болница да пламен от смъртоносна зараза и да криеш истината е убийство. Що за изрод трябва да си, само заради патологичната си нужда да се хвалиш и лъжеш да рикуваш живота и здравето на десетки и дори хиляди души?
В момента вече, след като не бяхме чути във видинската болница има 17 заразени медици, сред тях лекари, сестри, санитари и лаборанти. Има реален риск болницата да бъде затворена. Има и заразени пациенти, които са се заарзили вътре в болницата, сред тях и 89 годишен дядо постъпил с инсулт и след това в отделението по неврология е заразен с коронавирус.
И ПРОДЪЛЖАВАТ ДА НЕ ТЕСТВАТ КОНТАКТНИТЕ, КАКТО ВЧЕРА БОЕЦ ПОКАЗАХМЕ И ДОКАЗАХМЕ! Продължават с убийствените си действия. Това се случва в цялата страна.
Благодаря на Евроком, Биволъ, Фрогнюз, Еврочикаго, Под лупа, Зовнюз и всички медии, които отразиха и отразяват дейността на БОЕЦ! Респект към вас!
ЗАПОМНЕТЕ – мафията не спасява, мафията ограбва и убива.
Новата мерзост от прокуратурата идва и след като БОЕЦ застанахме и подкрепихме следвател Бойко Атанасов, който също отново и постоянно е подложен на репресии заради куража си да не прекланя глава пред мафията!
Заплашват ме с две години затвор за Истината. Поредните обвинения, поредната репресия, поредната опит на мафията, на Борисов и Пеевски да ми затворят устата. Вече имам повдигнати обвинения, имам наложена мярка, наложиха ми дори забрана да напускам страната в опит да осуетят трансплантацията на съпругата ми. Сега целят да бъда задържан и вкаран в ареста. Жалки страхливци.

Искам всички да ме чуете. Не се страхувайте! Вашият страх е тяхната сила. А нашата вяра и непримиримост е тяхната присъда. С мен свинете ще си взривят кочината. Срещу себе си имат гражданин – боец, който има чиста кауза и съратници-бойци, и знае как да отстоява свободата си и да се бори за справедливост. Аз знам, че сега тях ги е страх от нас. Знам, че дебелите разбират, че БОЕЦ се превърна в символ на съпротивата срещу мафията и това е заразно, също като вирус. От човек на човек се предава вярата и всеки ден все повече хора осъзнават, че няма кой друг да се пребори за свободата ни освен ние самите. Осъзнават, че докато ни управляват мутри, ченгета, корумпирани типове и престъпници все в мрак и зло ще живеем. А може да върнем усмивките по лицата си. Можем да живеем в свободна страна, можем да замени мрака със светлина.
Истината е по силна от страха. Гражданите сме по-силни от мафията.
Ако се случи нещо с мен, или с някой от бойците погрижете се семействата и децата ни. Пазете се, спазвайте мерките за защита и лична хигиена и бъдете готови на площадите да извоюваме свободата си.
Ако счетете за важно, споделете думите ми.
Светло да ви е! Имайте вяра, ще се преборим с всичко!
Прегръщам ви.
#ГЕШЕВеПОЗОР
#АзСъмБОЕЦ
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА