Бойко ще ни държи гладни до изборите догодина?

Премиерът Бойко Борисов каза, че извънредното положение ще падне, след като се намери лекарство срещу вируса, а това означава до изборите догодина, коментира адвокат Емил Василев

Бойко Борисов каза днес, че извънредното положение ще падне след като се намери лекарство срещу коронавируса. Значи без да искам познах, че тоя … ще ни държи бедни и гладни по къщите чак до изборите догодина, сподели във Фейсбук бившият депутат Емил Василев.
„Полша подмина по БВП на глава от населението стари членки на ЕС, като Португалия и Гърция. Ние тука духаме супата“, добавя той.
Според него да чакаш от мутроченгесари да ти дръпнат икономиката напред е упражнение за наивници.
„На Бацката поредните циркаджийски номера. Няма ли кой да го спре тоя клоун? Спрял на депутатите и висшите чиновници заплатите – похвално! Но не с убеждението, че с това ще помогне за преодоляване на икономическите последици от короната, а за да натрие носовете на БСП /не че те не го заслужават!/“, коментира адвокат Василев.
„Какво го грее това моя джоб или джоба на тия, дето купуват дрехи втора ръка или си броят стотинките, затворени в къщи, в една безсмислено строга изолация? Упражненията по популизъм, които Кори и Бацката си направиха тия дни на гърба на оставените без реални компенсации граждани, са отвратителни. Дано ръкопляскащите на тия цинични политически глупости тоя път са по-малко“, изтъкна юристът.